![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
A repackage, amit az Intel használja teszteljék a CPU a gyárban.
|
| |||
| |||
| Igen, de ez pontosabb? mivel ez több, mint a normál stresfull játékok és alkalmazások és azt fogja mondani, ha a CPU 100%-ban stabil, szemben a 99%-át meg probally sebet kap általában. amit én egyébként az elmélet, hanem im probally baj: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Általánosságban én figyelmeztető távol túl paranoid mintegy Prime95 és tökéletes stabilitásra. Ha ez nem ütközés közben csinálsz a dolgokat akarsz (játékok, kódolás, bármi) az tényleg nincs.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, én nem parranoid róla, de én úgy fut egy ideig, és ha nem az első pár perc, tudom, hogy van valami baj, de ha úgy tart, hogy néhány óráig (I hagyjuk egy éjszakán át amikor azt hiszem, van egy stabil óra) úgy döntök, hogy ez jó. Nincs ennek a 12 órás minimális, én is azt kell tennem.
| |||
| |||
| Szerintem pontosan |
|
| |||
| |||
| Egyetértek azzal, ha az működik, amit akar, akkor szép elmélet, de ... Úgy gondolom, hogy gyorsabban fut IBT, 10 perc, és tudom, a CPU fogja túlélni valamit kezdeni, akkor egy játék, videó kódolás, stb, és akkor van crash.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| lol szép signiture kiszolgáló fiú, azt akartam megijeszteni a dolog le, 5 perc múlva rájöttem: D Én csak gondoltam egy jó használni ezt a programot, hogy hasznos lesz a szerverek (espessially a overclocked is), mert a szervereket kell futtatni hónap végéig nélkül összeomlik és ők valójában kell 100% stabil. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Úgy találtam ezt a programot, hogy nagyon hasznos, ha új overclocking épít az ügyfeleknek, mert a stabilitási vizsgálat sokkal gyorsabb, majd mielőtt úgy érheti el a legjobb OC gyorsabb. Amikor OCing valaki másnak, azt hiszem, fontos, hogy a közel 100%-os lehet, mint te nem tudod, hogyan lehet valaki más használja a számítógépet.
|
| |||
| |||
| Ó akartam ijeszteni a hiba ki újra! hogy a dolgok jó, lehet lopni? |
|
| |||
| |||
| Yeh persze lehet, de kérem ne használja fel ezt a fórumot. Hagyja, hogy a hiba betör egy másik fórumon!