![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
א repackage של אינטל מה להשתמש כדי לבחון את CPUs במפעל.
|
| |||
| |||
| כן, אבל האם זה יהיה יותר מדויק? כפי שהוא stresfull יותר מאשר בדרך כלל משחקים אותה Apps אגיד U CPU שלך אם הוא 100% יציב, לעומת 99% לך את הפצע probally לקבל normaly. thats התיאוריה שלי, אבל בכל זאת IM probally לא נכון: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככלל אני להזהיר אנשים רחוק מדי להיות פרנואיד לגבי Prime95 ועל יציבות מושלמת. אם לא לקרוס בזמן שאתה עושה את הדברים שאתה רוצה לעשות (משחקים, קידוד, מה שלא יהיה), יש באמת לא הנקודה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, אני לא parranoid על זה, אבל אני מפעיל את זה לזמן מה, ואם זה נכשל הראשון של כמה דקות, אני יודע שיש משהו לא בסדר, אך אם זה נמשך במשך מספר שעות (אני משאירה אותו לילה כאשר אני חושב שיש לי יציבה השעון) אני מחליט שזה בסדר. אף אחד 12 שעות זה המינימום בשבילי, יש לי דברים אחרים לעשות.
| |||
| |||
| בדיוק הנקודה שלי |
|
| |||
| |||
| אני מסכים עם זה, אם את עובדת על מה אתה רוצה אז זה בסדר אבל התיאוריה ... אני חושב שלה במהירות כדי להפעיל IBT של 10 דקות ו CPU יודע את הרצון לשרוד כלום אז להניע משחק, לקודד וידאו וכו 'ולאחר מכן את זה לקרוס.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| LOL signiture Server בחור נחמד, הייתי מנסה להפחיד את הדבר הזה ממני במשך 5 דקות לפני שאני realised: D אני צריך רק לחשוב על טוב להשתמש עבור תוכנית זו, היא תהיה שימושית עבור השרתים (espessially עבור אלו overclocked) כי שרתי צריך לרוץ חודשים ארוכים ללא crashing והם באמת צריך לעשות כדי להיות 100% יציב. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
מצאתי את התוכנית כדי להיות מאוד מועיל כאשר overclocking בונה עבור לקוחות חדשים, כי אני יכול לבדוק עבור היציבות הרבה לפני כל כך מהר אז יכול להגיע הכי טוב OC מהר. כאשר OCing עבור מישהו אחר, אני חושב שזה נחוץ כדי שיהיה קרוב ככל 100% ככל האפשר, כפי שאתה לא יודע איך מישהו אחר עלול להשתמש במחשב.
|
| |||
| |||
| אה ניסיתי להפחיד את הבאג ממני שוב! כי דברים טובים, אני יכול לגנוב את זה? |
|
| |||
| |||
| Yeh כמובן, אבל אני יכול לבקש ממך לא להשתמש בפורום זה על זה. תן הבאג לפלוש פורום אחר!
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Counter Strike מקור וידאו מתח ציוני מבחן | robina80 | PC & קונסולת משחקים | 6 | -17 ינואר 2009 11:40 |
| חדש PSU רע? כיצד לבדוק? | louisreiff | מקרים & ספקי כוח | 6 | ה -15 בחודש נובמבר 2008 15:16 |
| אינטל לשרוף את בעיות הבדיקה | Mooseknuckle | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 18 ספטמבר 2008 19:01 |
| WPM הבדיקה! | KanoakaVirus | דיון Off topic | 11 | 29 מרץ 2008 18:35 |
| שרשרת כלים | |
| |