![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Perpakuoti ką "Intel" naudoti išbandyti savo procesorių gamykloje.
|
| |||
| |||
| Taip, bet jis bus tiksliau? nes ji yra daugiau nei normalus stresfull žaidimus ir Apps jis pasakys ir jei Jūsų procesorius yra 100% stabilus palyginti su 99% jums žaizdos probally gauti normaly. Thats my teorija, bet vistiek jiems probally neteisinga: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apskritai aš įspėti žmones nuo pernelyg paranoidinės apie Prime95 ir puikų stabilumą. Jei ji to nepadaro avarijos, o jūs darote tai, ką norite daryti (žaidimus, kodavimą, bet), ten tikrai ne vieta.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, aš ne parranoid apie tai, bet aš jį už laiką, ir jeigu ji neatitinka visų pirma pora min, aš žinau, yra kažkas negerai, tačiau jei ji trunka kelias valandas (aš ją paliko nakčiai kai manau, kad stabili laikrodį) Aš nuspręsti tai bauda. Nė vienas iš šių 12 valandų už mane, aš turiu kitų dalykų.
| |||
| |||
| MANO tiksliai |
|
| |||
| |||
| Aš sutinku su jei ji dirba kas norite tada bauda teorija, bet ... Manau, kad jos greičiau paleisti IBT, 10 min ir žinau procesoriaus išliks nieko tada pradėti žaidimą, koduoti video, ir tt ir tada ją avariją.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Lol nice signiture serverio vaikinas, aš bandžiau gąsdinti dalykas ne 5 minutes, kol supratau: D Aš tik maniau gerai naudoti šią programą, ji bus naudinga serverius (espessially už Overclocked infrastruktūras), nes serveriai reikia skaičiuoti mėnesius, baigiasi be kritimo, ir jie iš tikrųjų turi būti 100% stabilus. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš manau, kad ši programa yra labai naudinga, kai įsijungimas nauja stato klientams, nes man galima išbandyti stabilumo daug greičiau iš ten iki to galima pasiekti geriausią nusikalstamumo greičiau. Kai OCing kažkam kitam, manau, būtina turėti, kaip beveik 100%, kaip įmanoma, nes niekada nežinote, kaip kažkas gali naudotis kompiuteriu.
|
| |||
| |||
| O aš bandžiau gąsdinti nešdintis iš naujo! kad viskas gerai, galiu pavogti jį? |
|
| |||
| |||
| Yeh, žinoma, tačiau aš prašau jus nenaudojate šiame forume. Tegul Re įsiveržti į kitą forumą!