![]() |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
Pārsaiņošanu, ko Intel izmantot, lai pārbaudītu savus CPU ar rūpnīcā.
|
|
|||
|
|||
|
Jā, bet būs precīzāka? jo tas ir vairāk stresfull nekā parastās spēles un progr to pateiks, u, ja jūsu CPU ir 100% stabils salīdzinājumā ar 99% jūsu brūce probally get kāds parasti. thats my teorija vienalga bet im probally nepareizs: D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vispārīgi runājot es brīdinātu cilvēkus prom no pārāk paranojas par Prime95 un nevainojamu stabilitāti.
Ja tas nav crash, kamēr jūs darāt lietas, ko vēlaties darīt (spēles, kodēšanas, citas) tur tiešām nekādas jēgas.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jā, es neesmu to parranoid par to, bet man palaist to brīdi, un, ja tā nepilda pirmo pāris min, es zinu, ka ir kaut kas nepareizi, tomēr, ja tā ilgst dažas stundas (man atstāj pa nakti kad es domāju, ka esmu stabila pulksteni) I izlemjat, ka tas ir labi. Neviens no šajā 12 stundu minimums man, man ir citas lietas ko darīt.
|
|||
|
|||
|
manu punktu tieši tā
|
|
|
|||
|
|||
|
Es piekrītu, ja tā darbojas, ko jūs vēlaties, tad tā naudas soda teorija, bet ...
Es domāju, ka tā ātrāk palaist IBT uz 10 min un zināt CPU izdzīvos kaut kas tam uzsāktu spēli, kodēt video utt un tad ir to crash.
|
|||
|
|||
|
lol nice signiture servera puisis, es centos skandāla lieta pie 5 minūtes pirms es sapratu: D
i ir tikai domājis par labu izmantot šo programmu, tā būs noderīga serveri (espessially par overclocked apliecības), jo serveri ir nepieciešams vadīt mēnešiem beidzas bez crashing un viņiem tiešām jādara, ir 100% stabils. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Atradu šīs programmas ir ļoti noderīgi, ja overclocking jaunu balstās uz klientiem, jo es varu stabilitātes testu daudz ātrāk, tad līdz šim, lai varētu sasniegt labāko OC ātrāk. Kad OCing kādam citam, es domāju, ka ir svarīgi, lai būtu tik tuvu 100%, jo iespējams, jo jūs nekad nezināt, cik kāds cits varētu izmantot datoru.
|
|||
|
|||
|
ah man mēģināja nobiedēt bug off again! ka lietas labā, es varu nozagt?
|
|
|
|||
|
|||
|
Yeh, protams, bet var es jūs lūdzu, neizmantojiet to šajā forumā. Ļaujiet bug pārņemt citā forumā!