![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
A co Intel ponownie użyć do testowania swoich procesorów w fabryce.
|
| |||
| |||
| Tak, ale będzie bardziej precyzyjne? jak jest więcej niż normalne stresfull gry i aplikacje to tell u, jeśli procesor jest w 100% stabilna w porównaniu do 99% można uzyskać normaly probally rany. thats my teorii, ale i tak im źle probally: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ogólnie rzecz biorąc, ostrzegam ludzi od ich zbyt paranoiczne o Prime95 i doskonałą stabilność. Jeśli nie crash podczas robisz, co chcesz zrobić (gry, kodowanie, niezależnie) nie ma punktu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, nie jestem do parranoid na ten temat, ale uruchomić go na chwilę, a jeśli to nie w pierwszych kilku minut, wiem Coś jest nie w porządku, jednak jeśli trwa kilka godzin (i pozostawić na noc kiedy myślę, że mają stabilne zegar) zdecyduje to dobrze. Żadna z tych 12 godzin minimum dla mnie, mam inne rzeczy do zrobienia.
| |||
| |||
| mojego punktu dokładnie |
|
| |||
| |||
| Zgadzam się z czy działa za to, co chcesz to grzywna teorii, ale ... Myślę, że jego szybsze uruchomienie IBT na 10 min i know procesora przetrwa wszystko następnie uruchomić grę, kodować video itp, a następnie jego awarii.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| lol nice guy signiture serwera, i próbuje przestraszyć rzecz startu do 5 minut, zanim zdałam sobie: D Mam tylko myśl o dobre wykorzystanie tego programu, będzie on przydatny dla serwerów (espessially dla overclocked nich), ponieważ trzeba uruchamiać serwery miesięcy na koniec bez upaść i faktycznie muszą być w 100% stabilna. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Muszę znaleźć ten program jest bardzo pomocny podczas przetaktowywania opiera się na nowych klientów, bo może test stabilności znacznie szybciej następnie przed tak można dotrzeć do najlepszych OC szybciej. Gdy OCing dla kogoś innego, myślę, że konieczne jest, aby mieć blisko 100%, jak to możliwe, ponieważ nigdy nie wiesz, jak ktoś inny może korzystać z komputera.
|
| |||
| |||
| ah i próbowali przestraszyć błąd off again! że to dobry, czy mogę go ukraść? |
|
| |||
| |||
| Yeh oczywiście, ale mogę prosić nie używać go na tym forum. Niech błąd inwazji innego forum!
![]() |
|
| Zakładki |