![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Un repackage de ce Intel utiliza pentru a testa lor procesoare la fabrică.
|
| |||
| |||
| Da, dar va fi mai precis? ca este mai mult decât în mod normal stresfull jocuri şi aplicaţii, va spune dacă u, procesorul este de 100% stabil, spre deosebire de 99% ai rana probally lua normaly. Thats teoria mea, dar oricum im probally gresit: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În general am avertizat oamenii departe de a fi prea paranoic despre Prime95 perfectă şi stabilitate. Dacă nu crash în timp ce faci lucruri pe care doriţi să o facă (jocuri, codificarea, indiferent) nu există nici un punct de adevăr.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, nu sunt la parranoid despre asta, dar am rulat-o pentru o vreme, şi, dacă nu în primul cateva minute, ştiu că există ceva în neregulă, cu toate acestea în cazul în care durează timp de câteva ore (am lăsa-o peste noapte cand cred ca am o stabil ceas) am decideţi că e bine. Nimic din acest minim de 12 oră pentru mine, am alte lucruri de făcut.
| |||
| |||
| punctul meu exact |
|
| |||
| |||
| Sunt de acord cu ea, dacă lucrează pentru ce vrei tu, atunci este bine teoria, dar ... Cred că ei mai repede pentru a rula IBT de 10 min şi ştiu procesorul va supravieţui nimic apoi începe un joc, codifica un video, etc, apoi să-l de avarie.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| lol nice signiture tip server, am încercat să sperii de lucru pe timp de 5 minute înainte de mi-am dat seama: D Am crezut ca doar de o bună utilizare pentru acest program, va fi util pentru servere (espessially pentru cele overclocked), pentru că nevoia de a rula servere de luni, la sfârşitul fără crashing şi ele de fapt nu trebuie să fie 100% stabil. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Am găsit acest program pentru a fi foarte util atunci când overclocking noi construieşte pentru clienţi, pentru că nu pot testa pentru stabilitate mult mai rapid, înainte de acest lucru, atunci se poate ajunge cel mai bun OC mai repede. Când OCing pentru altcineva, cred că este imperios necesar de a avea cât mai aproape de 100% ce este posibil, ca nu se ştie niciodată cum cineva ar putea folosi PC-ul.
|
| |||
| |||
| ah, am incercat sa speriat de bug off din nou! că lucrurile bine, poate am furat-o? |
|
| |||
| |||
| Yeh, desigur, dar pot să te întreb dacă nu îl folosiţi pe acest forum. Să Bug invada un alt forum!