![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
A opätovne zabaliť čo Intel používať pre testovanie svojich procesorov v závode.
|
| |||
| |||
| áno, ale bude presnejší? pretože to je viac, ako je obvyklé stresfull hry a aplikácie bude rozprávať a ak vaša cpu je 100% stabilné, na rozdiel od 99% vám rany probally dostat normaly. to je moja teória, ale aj tak im probally zle: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všeobecne povedané som varovať ľudí od príliš paranoidné o Prime95 a perfektní stability. Ak sa tak nestane, zatiaľ čo pád robíte, čo chcete robiť (hry, kódovanie, čokoľvek) tam to naozaj nemá zmysel.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, já nejsem na parranoid o tom, ale já spustiť nejakú dobu, a ak nie sú v prvých pár minút, já vím, že je niečo zle, ale ak to trvá niekoľko hodín (Nechám to cez noc I keď myslím, že majú stabilné hodiny) som rozhodnúť, je to v pohode. Nič z toho 12 hodín aspoň pre mňa, mám iné veci na práci.
| |||
| |||
| moje miesto presne |
|
| |||
| |||
| Súhlasím sa, ak to funguje, čo chcete, potom pokuta teoreticky, ale ... Myslím, že jej rýchlejšie spustenie IBT na 10 minút a poznať CPU prežije všetko potom začať hry, kódovanie videa atď, a potom sa to zrúti.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| lol nice signiture server kluk, jsem se snažil vyděsit to vypnúť po dobu 5 minút, než som si uvedomil: D Práve som myslel, ze dobre využiť pre tento program, bude to užitočné pre servery (espessially pre overclocked ty), pretože servery potreba spustiť na konci mesiaca, bez shazovat a skutočne musia byť 100% stabilné. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Zistil som, že tento program je veľmi užitočný pri přetaktování nových stavia pre klientov, pretože si môžete otestovať na stabilitu potom oveľa rýchlejšie, ako tak môže dosiahnuť najlepšie OC rýchlejšie. Keď OCing pre niekoho iného, myslím, že je potrebné, aby boli čo najbližšie k 100%, ako je to možné, pretože nikdy neviete, ako niekto mohol používať PC.
|
| |||
| |||
| ah i snažil vyděsit samotnej vypnutie znova! že to dobré, môžem ju ukradol? |
|
| |||
| |||
| Yeh samozrejme, ale môžem vás požiadať, nepoužívajte ju na tomto fóre. Či samotnej invázii inom fóre!
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Counter Strike Zdroj Video stres Test Skóre | robina80 | PC a herné konzoly | 6 | 17. januára 2009 11:40 |
| Nové PSU zlé? Ako test? | louisreiff | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 15. novembra 2008 15:16 |
| Intel vypálit testovacej problémy | Mooseknuckle | Všeobecné Software Chat | 1 | 18. September 2008 19:01 |
| WPM test! | KanoakaVirus | Vypnúť Téma diskusie | 11 | 29. marca 2008 18:35 |
| Thread Tools | |
| |