![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Ne Intel kullanmak fabrikada çok ta testi için repackage.
|
| |||
| |||
| evet ama daha doğru olur? daha Normal oyun ve U söyler uygulamalar daha stresfull eğer CPU% 100 istikrarlı bir probally normaly almak yarası olan% 99 karşı gibi. benim teori zaten ama sohbet probally yanlış şu: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Genellikle uzak insanları uyarmak konuşan çok Prime95 ve mükemmel istikrar konusunda paranoyak olma. Değil kazasında Eğer siz ne) orada gerçekten bir nokta (oyunlar, kodlama, yapmak istediğimiz şeyleri yapıyoruz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, ben değil yaşıyorum bu konuda parranoid, ama bir süre için çalıştırmak ve eğer dakikaya ilk birkaç başarısız olursa, orada bir sorun var, biliyorum Ancak birkaç saat sürer (I gecede bırakmak ne zaman I) Ben güzel's karar istikrarlı bir saat var. Bu 12 gün benim için asgari Yok, yapmam gereken başka şeyler var.
| |||
| |||
| benim açımdan tam olarak |
|
| |||
| |||
| Ben aynı fikirde olan bu eserler daha sonra bu güzel teori ama isteyenler için ... Ben 10 dakika için IBT çalıştırmak için hızlı düşünmek ve sonra hiçbir şey hayatta bir oyun kurmak CPU bilgileri, video vb kodlamak ve sonra kaza var.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| lol güzel signiture sunucu adam, i kapatma şey korkutmaya çalışıyordu i gerçekleştirilen önce 5 dakika: D çünkü sunucuların çökmesini olmadan ucunda ay çalıştırmak için ve aslında ihtiyacınız 100% istikrarlı olması için ne gerekir Ben sadece bu program için iyi bir kullanım, bu sunucular overclocked olanlar (espessially) için faydalı olacaktır düşünmüşsünüzdür. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Çünkü istikrar için çok hızlı önce çok daha hızlı en iyi OC ulaşabilirsiniz test edebilirsiniz çok yeni müşteriler için inşa overclock yardımcı olmak için bu programı buldum. Ne zaman bir başkası için OCing olarak nasıl biri bilgisayar kullanabilirsiniz asla bilemezsiniz, bunu mümkün olduğunca yakın% 100 olarak sahip olmak zorunludur, düşünüyorum.
|
| |||
| |||
| Ben tekrar hata korkutmak için Ah çalıştı! her şeyin iyi, i çalmak olabilir? |
|
| |||
| |||
| Yeh tabii, ama ben bu forum kullanmak değildir size sorabilir. Hatayı başka bir forumu işgal edelim!
![]() |
|
| Bookmarks |