![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Перепакування, що Intel використовувати для тестування своїх процесорів на заводі.
|
| |||
| |||
| Так, але це буде більш точним? так як вона більш ніж нормальна stresfull ігр та програм він буде говорити, якщо у вашого процесора становить 100% стабільність проти 99% ви отримаєте рано probally Normaly. Thats мою теорію, але їм все одно probally неправильно: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Взагалі кажучи, я попереджаю людей від занадто параноїдальний про Prime95 та досконалої стабільності. Якщо цього не станеться аварія, коли ви робите, чого ви хочете зробити (ігри, кодування, для чогось) там насправді немає жодного сенсу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, я не parranoid про це, але я встановила його на деякий час, і якщо вона не зможе в перші кілька хвилин, я знаю, що є щось неправильно, проте, якщо воно триває протягом декількох годин (я залишаю це ніч коли я думаю, у мене є стабільні годинник) я вирішую все нормально. Все це 12 часа мінімум для мене, у мене є інші справи.
| |||
| |||
| моя точка точно |
|
| |||
| |||
| Я согласен с, якщо він працює на те, що ви хочете то штраф теорії, але ... Я думаю, свої швидко запускати НТТ протягом 10 хв і знати процесор буде пережити все те до початку гри, кодування відео і т.д., і потім його падіння.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| LOL Nice Guy сервер signiture, я намагався залякати штуку протягом 5 хвилин, перш ніж я зрозумів: D Я просто подумав про хороше використанні для цієї програми, вона буде корисна для серверів (espessially для розігнаної них), тому що сервери повинні працювати місяцями без аварій, і вони дійсно необхідно бути на 100% стабільним. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я знайшов це програма, яка буде дуже корисна при розгоні будує для нових клієнтів, тому що я можу перевірити стабільність набагато швидше, ніж раніше таке може досягати кращих OC швидше. Коли OCing для кого-то ще, я думаю, що це необхідно мати як можна ближче до 100% по можливості, як ви ніколи не знаєте, як хтось інший може користуватися комп'ютером.
|
| |||
| |||
| А я намагався залякати помилка знову! що все добре, я можу вкрасти? |
|
| |||
| |||
| Yeh, звичайно, але я хотів би запитати вас, не використовуйте його на цьому форумі. Нехай помилка вторгнення іншого форуму!