![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Snažím se rozhodnout, který CPU bych koupit. Já bych raději zůstat pod 350 dolarů. Jsem velmi zdráhají přejít na AMD z mnoha důvodů, jako je stabilita. Nejsem overclocker. v současné době jsem se podíváme na 4 CPU: Intel Core 2 Duo E8500, Intel Core 2 Quad Q9650 a Core Intel I7 920. Čtvrté jsem hledá je Intel Core I7 940.which je nad můj rozpočet, ale já se mohli pokusit najít peníze. Potřebuji něco, co dokáže zpracovat video střih a speciální efekty poměrně dobře. I to trochu hraní. Jaký má smysl pro mě? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje nic jako "stabilita" v procesoru. Buď zpracovateli nebo práci nemají. Zpracovatelé nejsou "umírá" nebo "zlomit", pokud běží bez chladiče. Pro střih videa (konkrétně real-time náhled) vy budete potřebovat dobrou grafickou kartou. Pro video zobrazování, Budete potřebovat dobrý procesor. V I7 bude poskytovat nejlepší z nich, ale nebude dělat nic jiného lépe než E8500. AMD má trojí-Core Phenom II, který vám dá výhodu (+1 jádro), je levná ($ 120), a odpovídá E8500 stejně. Takže to všechno závisí na hmotnosti videa věci. Myslíte si to profesionálně? Jako hobby? Nebo jen zřídka? Jste zobrazování velmi rozsáhlých video, které trvá hodiny, nebo malé klipy?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Já jsem žádný profesionál. Jeho koníčkem opravdu myslím. Moje editace je nevyzpytatelný někdy bych mohl udělat video, které bude trvat hodinu, jindy jsem procesu 3 minuty šortky. |
|
| |||
| |||
| 1 vybrat souboj-jádrové a ušetřit spoustu hotovosti na Quad-Core, je opravdu na vysoké koncové uživatele a I7 čipy pro ještě vyšší koncové uživatele 2 Intel již bylo řečeno tolik, co se týče her a jiných programů, které se dnes jen opravdu pracovat na souboj-Core a bude dělat pro sebe takže pokud si koupíte dražší procesory s více jádry budou volnoběhu (nic nedělat) |
|
| |||
| |||
| Rozhodl jsem se jít s AMD Phenom II X4 940 Deneb, protože měli podobné standardy pro základní I7 a náklady tunu méně. |
|
| |||
| |||
| Jo, to je dobrá volba, stejně. Užít si.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Intel Core 2 Duo Vs Quad | Razer | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 28.září 2009 21:40 |
| Overclocking mého Intel Core 2 Quad Rig - Co mám dělat? | phillipbooker08 | Procesory, základní desky & RAM | 0 | 11. června 2009 16:44 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 2. ledna 2008 13:22 |
| Jaký je nejlepší CPU chlazení vzduchu pro Intel Quad Core Q6600? | Subyne Simean | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 26. prosinec 2007 09:26 |
| Čtyř-jádrové procesory Intel 6600 | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 25. prosince 2007 23:48 |
| Thread Nástroje | |
| |