![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι προσπαθεί να αποφασίσει ποια CPU θα πρέπει να αγοράσουν. Θα προτιμούσα να παραμείνουν υπό $ 350. Είμαι εξαιρετικά απρόθυμοι να στραφούν σε AMD για πολλούς λόγους, όπως είναι η σταθερότητα. Δεν είμαι overclocker. Σήμερα θα ήθελα η συνεργασία μας στους 4 επεξεργαστές: Intel Core 2 Duo E8500, Intel Core 2 Quad Q9650 και Intel Core i7 920. Το τέταρτο είμαι εξετάζουμε είναι ο Intel Core i7 940.which είναι πάνω από τον προϋπολογισμό μου, αλλά θα μπορούσε να προσπαθήσει να βρει τα χρήματα. Χρειάζομαι κάτι που μπορεί να χειριστεί επεξεργασία βίντεο και ειδικά εφέ αρκετά καλά. Να κάνω λίγο gaming. Αυτό που έχει νόημα για μένα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η "σταθερότητα" στην μεταποιητές. Κάθε εργασία ή μεταποιητές δεν. Οι μεταποιητές δεν "πεθάνουν" ή "σπάσει" αν δεν τρέχει ΧΩΡΙΣ heatsink. Για επεξεργασία βίντεο (ειδικά σε πραγματικό χρόνο preview) σας θα χρειαστεί μια καλή κάρτα γραφικών. Για το βίντεο ΔΖΚ, Θα χρειαστεί ένα καλό CPU. Η i7 θα παρέχουν τις καλύτερες από αυτές, αλλά δεν θα κάνουμε τίποτα άλλο απ 'το E8500. AMD έχει ένα τριπλό-core Phenom ΙΙ που θα σας δώσω ένα άκρο (1 πυρήνα), είναι φθηνό ($ 120), και οι αγώνες E8500 επίσης. Έτσι, όλα εξαρτώνται από το βάρος του βίντεο stuff. Να το κάνετε αυτό επαγγελματικά; Ως χόμπι; Ή σπάνια; Είσαι καθιστώντας πολύ μεγάλο βίντεο που λαμβάνει ώρες ή μικρό κλιπ;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι επαγγελματίας. Τα πραγματικά ένα χόμπι φαντάζομαι. Το μοντάζ είναι τυχαίο μερικές φορές μου να κάνει ένα βίντεο που θα διαρκέσει μία ώρα άλλες φορές έχω κάνει 3 λεπτά σορτς. |
|
| |||
| |||
| 1 επιλέξει τη μονομαχία-core και να αποθηκεύσετε τα φορτία των μετρητών quad-core είναι πολύ υψηλό για τους τελικούς χρήστες και το i7 μάρκες είναι ακόμη υψηλότερο για τους τελικούς χρήστες 2 της Intel, όπως έχουν πει πολύ όταν πρόκειται για παιχνίδια και άλλα προγράμματα πραγματοποιούνται σήμερα μόνο πραγματικά εργασία για μονομαχία-core και θα το κάνει κάποτε, οπότε αν έχετε αγοράσει ακριβότερο επεξεργαστές με περισσότερους πυρήνες θα είναι σε κατάσταση αδράνειας (δεν κάνουν τίποτα) |
|
| |||
| |||
| Αποφάσισα να πάω με την AMD Phenom ΙΙ X4 940 DENEB επειδή είχε παρόμοια σημεία αναφοράς για τον πυρήνα i7 και έναν τόνο λιγότερο κόστος. |
|
| |||
| |||
| Ναι, αυτό είναι μια καλή επιλογή επίσης. Απολαμβάνω.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Intel Core 2 Duo Vs Quad | Razer | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 28 Σεπτεμβρίου 2009 21:40 |
| Overclocking μου Intel Core 2 Quad εξέδρας - Τι να κάνω τώρα; | phillipbooker08 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 11 Ιουν 2009 16:44 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 2η Ιαν 2008 13:22 |
| Ποια είναι η καλύτερη CPU αερόψυξη για την Intel Quad Core Q6600; | Subyne Simean | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 26 Δεκ. 2007 09:26 |
| Πυρήνα Intel Quad 6600 | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 25 Δεκ. 2007 23:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |