![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Próbálom eldönteni, hogy mely CPU-én vásárolni. Inkább, hogy felfüggeszti a 350 $. Én rendkívül vonakodnának váltani AMD több okból kifolyólag, mint a stabilitás. Én nem vagyok overclocker. Jelenleg én néztem 4 CPU: Intel Core 2 Duo E8500, Intel Core 2 Quad Q9650, és az Intel Core I7 920. A negyedik, I am looking at az Intel Core I7 940.which költségvetés felett van, de én tudtam, próbálja meg a pénzt. Kell valami, hogy kezelni tudják a videószerkesztés és különleges hatások meglehetősen jól. Én egy kis játék. Mi értelme a számomra?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nincs olyan, hogy a "stabilitás" és a feldolgozók. Vagy feldolgozók munka, vagy nem. A feldolgozók nem "meghalni" vagy a "szünet", ha azok futtatása nélkül hűtőborda.
A videóvágó (pontosabban a valós idejű előnézet), akkor szüksége lesz egy jó grafikus kártya. Videó tetemeltakarítási, Akkor szüksége lesz egy jó CPU. Az I7 teszi a legjobb nekik, de ez nem lesz semmi másra jobban, mint az E8500. AMD egy triple-core Phenom II ad Önnek szélén (+1 fő), olcsó ($ 120), és megfelel az E8500 is. Tehát minden attól függ, hogy milyen súlyú a videó anyag. Ne tedd ezt szakszerűen? A hobbi? Vagy csak ritkán? Ön tetemeltakarítási nagy videó, amely órában, vagy a kis klipek?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Én nem vagyok szakember. Az igazán hobbi gondolom. Saját szerkesztés egyenetlen néha talán egy videó, ami az utolsó egy órában máskor én vagyok a 3 perces rövidnadrág.
|
|
|
|||
|
|||
|
1 Válassza ki a párbaj-core
és mentse rengeteg készpénzt a quad-core valóban nagy a végfelhasználók és a I7 chipek esetében még magasabb a végfelhasználók 2 Az Intel még annyit mondott, amikor a játékokat és más programokat, melyek ma már csak igazán munka párbaj-core és nem a valamikor így ha vásárolnak drágább feldolgozók több mag lesz tétlen (nem csinál semmit) |
|
|
|||
|
|||
|
Úgy döntöttem, hogy az AMD Phenom X4 940 II Deneb mert hasonló referenciaértékeket a mag I7 és költség egy tonna kevesebb.
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen, ez egy jó választás is. Élvez.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
|