![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
שרשרת כלים |
|
|
|||
|
|||
|
אני מנסה להחליט איזה מעבד אני צריך לקנות. אני מעדיף להישאר תחת $ 350. אני מאוד רוצה לעבור ל AMD מסיבות רבות כגון יציבות. אני לא overclocker. כרגע אני מסתכל 4 CPUs: Intel Core 2 Duo E8500, Intel Core 2 Quad Q9650, אינטל ו Core i7 920. הרביעית אני מסתכל הוא אינטל Core i7 940.which הוא מעל התקציב שלי אבל אני יכול לנסות למצוא את הכסף. אני צריך משהו שיכול להתמודד עם עריכת וידאו או אפקטים מיוחדים טוב מאוד. אני רוצה קצת משחקים. מה שהכי הגיוני לי?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אין דבר כזה, "יציבות" של מעבדים. או מעבדים שהם עושים עבודה או לא. מעבדים לא "למות" או "הפסקה", אלא אם כן הן פועלות ללא heatsink.
לגבי עריכת וידאו (במיוחד בזמן אמת תצוגה מקדימה) אתה הולך טוב צריך כרטיס המסך. עבור וידאו טיוח, תצטרך טובה CPU. ה i7 יהיה להגיש את הכי טוב מהם, אבל הוא לא עושה שום דבר יותר טוב מאשר E8500. AMD בעל ליבה משולשת-Phenom השנייה זה ייתן לך יתרון (1 הליבה), הוא זול (120 $), וכן תואם E8500 גם כן. אז זה הכל תלוי במשקל של הוידאו הדברים. האם אתה עושה זאת במקצועיות? בתור תחביב? או לעיתים רחוקות? האם אתה טיוח גדול מאוד שלוקח שעות וידאו או קליפים קטנים?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
אני לא מקצוען. את באמת תחביב, אני מניח. עריכה שלי הוא יוצא דופן לפעמים אני עלול להפוך את הווידאו זה יהיה האחרון משעה אחר פעמים אני ביצוע 3 דקות קצרים.
|
|
|
|||
|
|||
|
1 בחר את דו קרב-core
ולשמור על המון מזומנים-מרובע ליבות הוא באמת גבוה עבור משתמשי הקצה ואת i7 נשבר הם אפילו גבוה יותר עבור משתמשי הקצה 2 אינטל אמר יש הרבה כשזה מגיע משחקים ותוכניות אחרות שנעשו היום הם רק באמת לעבוד על דו קרב ו-core יעשה עבור מתישהו אז אם אתה קונה יקר יותר מעבדים עם יותר ליבות הם יהיו לפהות (לא עושה כלום) |
|
|
|||
|
|||
|
החלטתי ללכת עם מעבד AMD Phenom II X4 940 Deneb, משום שהיא דומה של מידע בנושא הגרעין i7 והעלות של טון פחות.
|
|
|
|||
|
|||
|
כן, זוהי בחירה טובה גם כן. ליהנות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|