![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es cenšos izlemt, kurš CPU man vajadzētu iegādāties. Es gribētu palikt zem 350 $. Es esmu ļoti negribīgi pāriet uz AMD daudzu iemeslu dēļ, piemēram, stabilitāte. Es neesmu overclocker. Pašlaik es meklēju pēc 4 CPU: Intel Core 2 Duo E8500, Intel Core 2 Quad Q9650, un Intel Core i7 920. Ceturtais Es meklēju AT Intel Core i7 940.which ir man virs budžeta, bet es varētu mēģināt atrast naudu. Man vajag kaut ko, kas spēj apstrādāt video rediģēšanas un specefektu diezgan labi. Man maz spēļu. Kāda jēga man? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav tādas lietas kā "stabilitāte" in pārstrādātājiem. Nu pārstrādātāji darbu vai tās nav. Pārstrādātāji nav "die" vai "pārtraukums", ja vien tās tek bez Heatsink. Video rediģēšanai (īpaši reālā laika preview) jums būs nepieciešama labas grafikas karte. Video padarot, Jums ir labs CPU. I7 sniegs labākos no tiem, bet tas neko vēl labāka nekā E8500. AMD ir triple-core Phenom II, kas dos Jums malu (1 kodols) ir lēti ($ 120), un atbilst E8500 as well. Tātad tas viss atkarīgs no svara video stuff. Vai jūs šo profesionāli? Kā hobijs? Vai retos gadījumos? Vai jūs padara ļoti lielu video, kas ņem stundas vai maziem klipus?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es neesmu speciālists. Tās tiešām hobijs I guess. Mans rediģēšana ir droši dažreiz es varētu uzsākt video, kas pēdējā stundā pārējā laikā es esmu pieņemšanā 3 minūšu šorti. |
|
| |||
| |||
| 1 izvēlēties duelis-core un saglabājiet slodzes naudas quad-core ir ļoti augsta un tiešajiem lietotājiem i7 mikroshēmas ir pat augstāka gala lietotājiem 2 Intel teicis tik daudz, kad runa ir par spēlēm un citām programmām, kas šobrīd viņi tikai tiešām strādāt duelis-core un darīs, lai reizēm tādēļ, ja tu pērc dārgāku procesori ar vairāk kodoliem tie tiks dīkstāvē (nedarīšana) |
|
| |||
| |||
| Es izlēmu iet ar AMD Phenom X4 II 940 Deneb, jo tas bija līdzīgs kritērijus CORE I7 un izmaksas tonnu mazāk. |
|
| |||
| |||
| Yep, tā ir laba izvēle, kā arī. Baudīt.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |