![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja jestem stara się zdecydować, które procesor powinienem kupić. Wolałbym, aby pobyt w ramach 350 dolarów. Jestem bardzo niechętnie, aby przełączyć się na AMD z wielu powodów, takich jak stabilność. Nie jestem overclocker. Jestem obecnie w 4 procesory: Intel Core 2 Duo E8500 Intel Core 2 Quad Q9650 oraz Intel Core i7 920. Czwarty jestem patrząc na to Intel Core i7 940.which jest przede mój budżet, ale mogę spróbować znaleźć pieniądze. Potrzebuję czegoś, co może obsłużyć do edycji wideo i efektów specjalnych, dość dobrze. Zrobić trochę gier. Jaki sens dla mnie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie istnieje coś takiego jak "stabilności" w przetwórców. Oba procesory pracy lub nie. Przetwórcy nie "umrzeć" lub "złamać", chyba że będą funkcjonować bez Radiator. Do edycji wideo (szczególnie w czasie rzeczywistym podgląd) You're Going to potrzeba dobrej karty graficznej. Wideo utylizacyjnej, Musisz dobrze procesora. W i7 uczyni najlepsze z nich, ale nie robić niczego innego lepszej niż E8500. AMD ma triple-core Phenom II, które dadzą Ci krawędzi (+1 core), jest tani ($ 120), a na mecze oraz E8500. Więc to wszystko zależy od wagi wideo stuff. Czy to profesjonalnie? Jako hobby? Albo rzadko? Czy renderowanie bardzo dużych wideo trwa godziny lub małe pliki?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja nie jestem zawodowym. Jego hobby naprawdę myślę. Moje edycji jest niekonsekwentny czasami może nakręcenia filmu, który ostatnie godziny innym razem jestem podejmowania 3 minuty szorty. |
|
| |||
| |||
| 1 wybrać pojedynek-core i zapisać wiele gotówką quad-core jest naprawdę wysokiej użytkownikom i i7 chipy są nawet wyższe użytkowników końcowych 2 Intel powiedziałem tyle, jeśli chodzi o gry i inne programy dokonane one dzisiaj jedynym naprawdę działał na pojedynek-core i uczyni dla sometime więc jeśli kupują droższe więcej rdzeni procesorów będą bezczynności (nic nie robić) |
|
| |||
| |||
| Postanowiłem iść z AMD Phenom II X4 940 Deneb, ponieważ podobne odniesienia do podstawowych i7 i koszt tony mniej. |
|
| |||
| |||
| Tak, to dobry wybór, jak również. Baw się dobrze.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |