![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам покушава да одлучи који ЦПУ ја би требао купити. Ја бих радије да остане испод 350 $. Ја сам изузетно нерадо пребацити на АМД из разних разлога, као што су стабилност. Нисам оверцлоцкер. тренутно сам хандсоме код 4 ЦПУ: Интел Цоре 2 Дуо Е8500, Интел Цоре 2 Куад К9650, те Интел Цоре и7 920. Четвртог сам гледајући је Интел Цоре и7 940.ухицх је изнад мог буџета, али сам могао покушати пронаћи новац. Треба ми нешто што може обрадити видео едитинг и специјалне ефекте прилично добро. Радим мало игре. Што има смисла за мене? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не постоји таква ствар као "стабилности" у процесора. Ни процесори радити или не. Процесори не "умрети" или "бреак", осим ако су покренути без хеатсинк. За видео едитинг (конкретно реал-тиме превиеу) идете да је потребна добра графичка картица. За видео жбукање, Мораћете ће вам добар ЦПУ. И7 ће узвратити на најбољи од њих, али то неће учинити било шта друго боље од било којег Е8500. АМД има Трипле-цоре Пхеном ИИ, који ће вам дати један ивица (1 језгра), је јефтин ($ 120), а одговара Е8500 ас уелл. Па то све зависи о тежини видео ствари. Да ли то професионално? Као хоби? Или ретко? Јесте ли приказивање велики видео који траје сатима или мале клипове?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ја сам не стручњак. Његов хоби стварно мислим. Мој уређивања понекад је чудан Можда ћу направити видео који ће трајати сат времена други пут сам макинг 3 минута шорц. |
|
| |||
| |||
| 1 изабрати двобој-цоре и Уштедите оптерећења готовине на Куад-цоре је стварно висока за крајње кориснике и и7 цхипс чак и већи су за крајње кориснике 2 Интел рекли колико кад се ради о играма и другим програмима су само они данас стварно радити на двобој-цоре и да ће учинити тако да ако негде купите скупље процесора са више језгри ће они бити у мировање (не радим ништа) |
|
| |||
| |||
| Одлучио сам да иде са АМД Пхеном ИИ Кс4 940 Денеб јер је слична мерила за цоре и7 и костим тона мање. |
|
| |||
| |||
| Ыеп, то је добар избор, као добро. Уживати.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |