![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я намагаюся визначити, які процесори я повинен купити. Я вважав за краще б залишитися під $ 350. Я вкрай неохоче, щоб перейти до AMD з багатьох причин, таких як стабільність. Я не оверклокер. В даний час я дивлюся на 4 процесорів: Intel Core 2 Duo E8500, Intel Core 2 Quad Q9650 і Intel Core i7 920. Четвертий Я дивлюся на це Intel Core i7 940.which вище мого бюджету, але я міг би спробувати знайти гроші. Мені потрібно щось може працювати для редагування відео і спеціальних ефектів досить добре. Я мало ігор. Що має сенс для мене?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Існує немає такого поняття як "стабільність" в процесорах. Або процесори працювати чи ні. Процесор не "вмирає" або "розрив", якщо вони виконуються без радіатора.
Для редагування відео (особливо в режимі реального часу Preview) ви збираєтеся потрібна хороша відеокарта. Для відео рендеринг, Вам потрібен хороший процесор. I7 надасть кращі з них, але він не буде робити нічого краще, ніж E8500. AMD має Triple-Core Phenom-II, який дасть вам перевагу (1 ядро), дешеве ($ 120), і сірники, а E8500. Тому все залежить від ваги відео матеріали. Ви робите це професійно? Як хобі? Або рідко? Ви будувати дуже великі відео, яке займає годинник або невеликих кліпів?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Я не професіонал. Її дійсно хобі, я думаю. Моя редагування випадку носить випадковий характер іноді я міг би зробити відео, яке триватиме годину другий раз я роблю шорти 3 хвилини.
|
|
|
|||
|
|||
|
1 Виберіть дуель-Core
і зберегти навантажень готівки Quad-Core дійсно високих кінцевих користувачів i7 чіпів для отримання ще більшої кінцевих користувачів 2 Intel говорив про це, коли справа доходить до ігор і інших програм, зробив сьогодні вони дійсно працюють тільки на дуель-Core і буде робити для колись так що якщо ви купуєте більш дорогі процесори з ядрами більше вони будуть простоювати (нічого не робить) |
|
|
|||
|
|||
|
Я вирішив піти з AMD Phenom X4 II 940 Денеб, оскільки вона використовує аналогічні критерії для Core i7 і вартість тонни менше.
|
|
|
|||
|
|||
|
Так, це хороший вибір. Отримувати задоволення.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
|