![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм в момента да печелите пари, за да купят и да се замени моя Intel P4 3,0 GHz (4.4 за Vista Scale). Аз гледам на около 0,00 да харчите, но за съжаление не съществуват процесори за тази цена. Исках го за игри като Crysis, Bioshock, призива на Duty 4, NFS Pro Street и убийци Крийд. Аз вършат странни малко добив на файлове, така бях уверен времето или да не се получи Quad. Моят бюджет е £ 140 само за процесора и аз досега излязоха с E8400 6mb кеш 3.0Ghz. Аз съм се или ASUS P5N-E SLI или MSI P6N SLI двете подкрепа 1333mhz и 45nm, това ще бъде оборудван с DDR2 800mhz 2GB. Само моля да ми помогне изберат най-добрия чип за моята цел.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Докато Crysis прави (добро) използване на куадро ядрото на процесора, по-голямата част от игрите няма да видите никакви FPS полза. В E8400, а в някои бенчмаркинг съм правиш иначе, изпълнява благоприятно върху Q6600 във всичко, с изключение на няколко резбовани Apps като медия кодиране. За добив ще се оправи с двойно, особено на високо MHz един такъв като 8400. В случай, че искате стик с двойна просто защото сте игри.
|
| |||
| |||
| Всяка двойна ядрото тогава или E8400. Просто искам най-добрата цена и изпълнение, аз бях като се има предвид E8200, но разбрах, че има по-9x мултиплициращо . Бихте ли PM мен или ми кажете Времето допълнителната кеш е по-добър и защо. благодарности |
|
| |||
| |||
| Опитайте се да си помисля върху бум за долар основа. Точно сега E8400 е за най-добрата стойност за парите двойствен сърцевина CPU там. В E8500, за допълнително 160mhz на изпълнение на запасите скорости, е над 50% повече в парично изражение. В кеш ще е да не забележим разликата при игрите, но ще позволи на бързи резултати и в други приложения. Кеша е полезна с това, че съхранява данни, които често е достъпна. Така че, колкото по-голям от кеша на повече данни, може да се съхранява, които от своя страна ще ускори по-широк кръг от процеси.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Intel Core 2 Duo и Intel I7 | 1bellb | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 27-ми септември 2009 г. 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 се предлага Intel Core 2 Quad Q9650 на Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 2-ро Mar 2009 23:00 |
| AMD и Intel? | Korac | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 27 Дек 2007 04:20 |
| Intel или AMD | Cew27 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 11 Сеп 2007 13:49 |
| Intel процесори - Надграждането ми Intel Pentium 4 2.66Ghz | Трудност | Общи Хардуер Чат | 1 | 21-ви септември 2006 20:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |