![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem v současné době vydělávat peníze na koupi a nahradit můj Intel P4 3,0 Ghz (4,4 na Vista Měřítko). Já jsem se podíváme na zhruba 0,00 utrácet, ale bohužel nejsou k dispozici žádné procesorů pro tuto cenu. Chtěl jsem ho pro hraní her jako je Crysis, BioShock, Call of Duty 4, NFS Pro Street a Assassins Creed. I to je trochu divný extrahování souborů tak jsem byl jistý, počasí, nebo ne dostat Quad. Můj rozpočet je 140 liber jen na CPU a jsem zatím přišel s E8400 6 MB cache 3.0Ghz. Jsem získat buď ASUS P5N-E SLI nebo MSI P6N SLI i podporu 1333MHz a 45nm to bude vybaven DDR2 800MHz 2GB. Prosím pomozte mi vybrat nejlepší čip pro mé účely.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zatímco Crysis dělá (dobrý) použít na čtyř-jádrové procesory, většina hry neuvidíte žádné fps prospěch. Na E8400, v některých srovnávání jsem dělat tak jako tak, účinkuje příznivě nad Q6600 na všechno kromě multi-závitové apps jako média kódování. Těžby budete v pohodě s dvojí, a to zejména vysokou MHz jeden takový jako 8400. Ve Vašem případě bych zůstat s dvojím prostě proto, že jste hraní.
|
| |||
| |||
| Jakékoliv duálním jádrem pak nebo E8400. Chci jen nejlepší hodnotu a výkon, byl jsem s ohledem na E8200, ale uvědomil jsem si, že má násobič 9x . Mohl byste mi PM, nebo mi řekni, počasí mimoměstského cache je lepší a proč. díky |
|
| |||
| |||
| Zkuste přemýšlet o tom na třesku-pro-doláč základ. Právě teď je E8400 je asi nejlepší hodnotu za peníze duálním jádrem cpu tam. Na E8500, za příplatek 160mhz výkonu na rychlosti vozidel, je více než 50% více, v peněžním vyjádření. Cache bude žádný znatelný rozdíl při hraní, ale umožní rychlejší výkon v jiných aplikacích. Cache je výhodné v tom, že ukládá data, která jsou často přístupné. Takže, tím větší cache je více dat může uložit což urychlí širší spektrum postupů.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Intel Core 2 Duo a Intel I7 | 1bellb | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 27.září 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. března 2009 23:00 |
| AMD a Intel? | Korac | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 27. prosinec 2007 04:20 |
| Intel nebo AMD | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 11. Září 2007 13:49 |
| Intel procesory - Aktualizace mých Intel Pentium 4 2.66Ghz | Závada | Obecné Hardware Chat | 1 | 21. Září 2006 20:44 |
| Thread Nástroje | |
| |