![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι σήμερα κερδίζουν χρήματα για να αγοράσει και να αντικαταστήσει μου Intel P4 3,0 Ghz (4,4 Κλίμακα για Vista). Ψάχνω σε περίπου 0,00 για να περάσουν, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν κεντρικές μονάδες επεξεργασίας για την τιμή αυτή. Ήθελα για παιχνίδια όπως το Crysis, Bioshock, Call of Duty 4, NFS Pro Street και δολοφόνοι Κριντ. Να κάνω λίγο περίεργη η εξαγωγή αρχείων έτσι ήταν σίγουροι καιρού ή να μην πάρετε μια Quad. My προϋπολογισμού είναι £ 140 μόνο για την CPU και θ έως τώρα ήρθε με ένα E8400 6mb cache 3.0Ghz. Έχω αρχίσει είτε η ASUS P5N-E SLI ή MSI P6N SLI τόσο υποστήριξη 1333mhz και 45nm, αυτή θα είναι εξοπλισμένα με DDR2 800MHz 2GB. Απλά παρακαλώ βοηθήστε με να επιλέξω το καλύτερο chip για το σκοπό μου.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ενώ καθιστά Crysis (καλή) χρήση ενός πυρήνα quad cpu, η πλειοψηφία των παιχνιδιών δεν θα δείτε κανένα όφελος fps. Το E8400, σε ορισμένες benchmarking κάνω έτσι κι αλλιώς, την ευνοϊκή για την Q6600 στα πάντα εκτός από πολλαπλά κοχλιωτές εφαρμογές, όπως η κωδικοποίηση των μέσων ενημέρωσης. Για την εξόρυξη θα σας καλά με ένα διπλό, ιδιαίτερα υψηλό MHz μία, όπως το 8400. Στην περίπτωσή σου Είχα κολλήσει με τη διπλή απλά επειδή είστε gaming.
|
| |||
| |||
| Κάθε διπλού πυρήνα τότε ή το E8400. Θέλω μόνο την καλύτερη τιμή και οι επιδόσεις, i εξέταζε το E8200 αλλά το πως έχει 9x πολλαπλασιαστή . Θα μπορούσατε να μου PM ή να μου πει ο καιρός το επιπλέον cache είναι καλύτερη και γιατί. ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Προσπαθήστε να σκεφτείτε σε bang-for-buck βάση. Αυτή τη στιγμή η E8400 είναι η καλύτερη αξιοποίηση των πόρων της CPU διπλού πυρήνα εκεί έξω. Το E8500, για ένα επιπλέον 160mhz των επιδόσεων σε stock ταχύτητες, είναι πάνω από 50% περισσότερο σε νομισματικούς όρους. Η cache δεν θα κάνει αισθητή διαφορά όταν gaming, αλλά θα επιτρέψει την ταχύτερη απόδοση σε άλλες εφαρμογές. Η προσωρινή μνήμη είναι χρήσιμη στο βαθμό που αποθηκεύει τα δεδομένα που είναι συχνά η πρόσβαση σε αυτά. Έτσι, όσο μεγαλύτερη είναι η μνήμη cache τα περισσότερα δεδομένα που μπορούν να αποθηκεύσουν τα οποία με τη σειρά της θα επιταχύνει ένα ευρύτερο φάσμα διαδικασιών.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |