![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja sam trenutno zaradjuje novac za kupnju i zamjenu moj Intel P4 3,0 GHz (4,4 na Vidik Scale). Ja sam obličje at potrošiti oko 0,00, ali nažalost nema za taj CPU cijenu. Htjela sam ga za igre poput Crysis, Bioshock, Call of Duty 4, NFS Pro Street i Assassins vjerovanje. I to ak malo izdvaja datoteke tako da sam bio nesiguran vremenske ili ne dobiti Quad. Moj proračun je 140 £ samo za CPU i ja do sada su došli sa E8400 6mb cache 3.0Ghz. Ja sam uzimajući ni ASUS P5N-E SLI ili MSI P6N SLI podrška oba 1333mhz i 45nm, to će biti opremljen sa DDR2 800mhz 2GB. Ugoditi pomoć mene Dovoljno je izabrati najbolji chip za svoju namjenu.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dok se čini Crysis (dobar) primijenimo jedan quad core CPU, većina igara nećete vidjeti nikakve fps korist.
The E8400, u nekim benchmarking sam ionako radiš, povoljno obavlja preko Q6600 u svemu osim multi-navojem apps poput medija kodiranje. Izdvaja za koju ćete biti u redu sa dual, posebno visok MHz jedan, kao što su 8400. U Vašem slučaju Htio stick sa dual jednostavno jer ste gaming.
|
|
|
|||
|
|||
|
Svejedno dual core E8400 ili onda. JA pravedan ištanje najbolji vrijednost i učinkovitost, uzimajući u obzir mi je E8200, ali shvatio sam da ima 9x multiplikator
. Možete li mi PM ili mi reci vremenskim dodatni cache je bolje i zašto. hvala
|
|
|
|||
|
|||
|
Pokušajte razmišljati o tome na prasak za upasti osnovi. Upravo sada se E8400 je najbolja vrijednost za novac dual core CPU vani. The E8500, za dodatnih 160mhz izvedbe dionica na brzinama, je preko 50% više u monetarnih uvjeta.
Cache će napraviti kada nema vidljive razlike igre, ali će omogućiti brže performanse u druge aplikacije. Cache je korisno da se sprema u podatke koji se često pristupa. Dakle, veći cache više podataka može pohraniti što zauzvrat će ubrzati veći raspon procesa.