![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Én jelenleg keresőképességűek pénzért megvenni, és a helyébe én Intel P4 3.0 GHz (4,4-ra Kilátás Scale). Én nézett körül 0,00 tölteni, de sajnos nincs a CPU-kat, hogy az ár. Azt akartam, hogy a szerencsejáték, mint a Crysis, BioShock, a Call of Duty 4, NFS Pro Street és az Assassins Creed. Én kicsit furcsa fájlok kibontása igen bizonytalan volt az időjárás, vagy hogy nem kap egy Quad. Saját költségvetése 140 £ csak a CPU és én eddig jött egy E8400 6mb cache 3.0Ghz. Én kapok vagy az ASUS P5N-E SLI vagy MSI P6N SLI egyaránt támogatja 1333mhz és 45nm, ez lesz felszerelve DDR2 800MHz 2GB. Csak kérem, segítsen nekem kiválasztani a legjobb chip a saját célra.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bár a Crysis teszi (jó) használata a quad core CPU, a játékok többsége nem lát fps javára.
Az E8400, néhány teljesítményértékelési csinálok egyébként, kedvezően teljesít a Q6600 mindenben kivéve multi-threaded apps mint például a média kódolást. Kivonásához fog jönni egy kettős, különösen a magas mhz az egyik, mint a 8400. Az Ön esetében Én ragaszkodom a kettős egyszerűen azért, mert te vagy játék.
|
|
|
|||
|
|||
|
Minden kétmagos akkor vagy az E8400. Csak szeretném a legjobb és a teljesítmény, ott figyelembe véve az E8200 de rájöttem, hogy a 9x szorzó
. Tudna nekem PM vagy mondd meg a külső időjárási cache jobb és miért. köszönöm
|
|
|
|||
|
|||
|
Próbálja gondolnom a bang-for-buck alapon. Most az E8400 van a legjobb ár-érték arány, kétmagos CPU-ott. Az E8500, az extra 160mhz a teljesítményt állomány sebességet, több mint 50%-kal nagyobb a monetáris feltételeket.
A cache nem lesz észrevehető különbség, ha szerencsejáték, hanem a gyorsabb teljesítmény más alkalmazásokkal. A cache is hasznos, hogy tárolja az adatokat, hogy gyakran el. Szóval, a nagyobb cache a több adatot tud tárolni, ami viszont gyorsítani fogja a szélesebb körét folyamatokat.