![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כרגע אני מרוויח כסף לקנות ולהחליף את אינטל P4 3.0 Ghz (4.4 ב Vista קנה מידה). אני מסתכל מסביב 0,00 לבלות אבל לצערי אין CPUs עבור אותו מחיר. אני רוצה את זה בשביל משחקים כמו Crysis, Bioshock, Call of Duty 4, NFS פרו סטריט ו creed רוצחים. אני עושה את מוזר מעט לחילוץ קבצים אז אני בטוח מזג האוויר היה או לא לקבל Quad. התקציב שלי הוא רק 140 £ עבור מעבד ואני עד כה יש ניגש עם E8400 6mb המטמון 3.0Ghz. אני מקבל גם את ASUS P5N-E SLI או MSI P6N SLI תומך בשני 1333mhz ו 45nm, זה יהיה מצויד DDR2 800mhz 2GB. רק בבקשה לעזור לי לבחור את הטוב ביותר עבור הצ 'יפ שלי בכוונה.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
תוך Crysis עושה (טוב) להשתמש של מרובע ליבות CPU, רוב המשחקים לא רואה שום תועלת fps.
ה E8400, בחלק benchmarking אני עושה בכל מקרה, מבצע בעין טובה על Q6600 בכל דבר מלבד ריבוי הליכי משנה Apps כגון קידוד התקשורת. לחילוץ תהיה בסדר עם דואליים, במיוחד גבוה MHz אחד כמו 8400. במקרה שלך הייתי עם המקל הכפול פשוט כי אתה משחק.
|
|
|
|||
|
|||
|
אז כל DUAL CORE או E8400. אני רק רוצה את התמורה הטובה ביותר והביצועים, הייתי שוקל את E8200 אבל הבנתי את זה יש 9x מכפיל
. האם אתה יכול לספר לי או PM לי את מזג האוויר מטמון נוסף הוא טוב יותר ולמה. תודה
|
|
|
|||
|
|||
|
נסה לחשוב על זה על לחבוט תמורת דולר בסיס. עכשיו את E8400 הוא בערך את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף DUAL CORE CPU בחוץ. ה E8500, עבור תוספת של 160mhz הביצועים ב המניה במהירויות, הוא מעל 50% יותר מבחינת כספית.
תעשה את המטמון לא מורגש ההבדל כאשר המשחק אבל יאפשר ביצועים מהירים יותר של יישומים אחרים. את המטמון שימושית בכך שהיא מאחסנת מידע זה לעתים קרובות גישה. אז, את המטמון גדול יותר, הוא יכול לאחסן נתונים שבתורה יהיה להאיץ טווח רחב יותר של התהליכים.