![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aš šiuo metu uždirba pinigus nusipirkti ir pakeisti mano Intel P4 3,0 GHz (4.4 ant Vista skalė). Aš ieškau maždaug 0,00 išleisti, bet, deja, nėra jokio pagrindo, kad kainos CPU. Aš norėjau jį žaidimų kaip Crysis, BioShock, Call of Duty 4, NFS Pro Street ir Assassins Creed. Man keistai truputį išgauti failus, buvau tikras oras ar ne gauti quad. Mano biudžetas yra £ 140 tik CPU ir aš iki šiol atėjo su E8400 6mb cache 3.0GHz. Gaunu arba ASUS P5N-E SLI ar MSI P6N SLI ir paramos 1333MHz ir 45 nanometrų, tai bus įrengtos DDR2 800MHz 2GB. Tiesiog man padėti pasirinkti geriausią lustas mano tikslas.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nors Crysis daro (gerai) naudoti Quad Core CPU, žaidimų dauguma nematysite jokių fps naudai.
E8400, kai lyginamosios analizės I'm doing anyway, atlieka palankiau nei į viską, išskyrus daugiametes Q6600-threaded apps pavyzdžiui, žiniasklaidos kodavimas. Ekstrahavimo jums bus gerai su dviem, ypač aukštos MHz vienas toks kaip 8.400. Jūsų atveju aš Stick su dvigubos tiesiog todėl, kad esate lošimo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bet tada ar Dual Core E8400. Aš tiesiog noriu gauti geriausią vertę ir efektyvumą, nagrinėjo E8200, bet supratau, ji 9x daugiklis
. Ar galite man PM arba man oras papildomai talpyklos yra geriau ir kodėl. ačiū
|
|
|
|||
|
|||
|
Pabandykite pagalvoti apie Bang-for-Buck pagrindas. Dabar E8400 yra apie geriausią vertę už pinigus Dual Core CPU out there. E8500, už papildomą 160MHz vykdymo metu akcijų greičiu, yra didesnis nei 50% daugiau pinigų požiūriu.
Talpyklos leis ne pastebimas skirtumas, kai žaidimo, bet leis greičiau atlikti kitose programose. Talpyklos yra naudinga, kad ji saugo duomenis, kurie yra dažnai naudojama. Taigi, didesnis cache daugiau duomenų, tai galima laikyti tai savo ruožtu pagreitins įvairesniais procesus.