mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Intel C2D

Reply

Thread Tools
Old Maijs 3, 2008, 09:39
Donors Group

Default Intel C2D

Es šobrīd nopelnīt naudu nopirkt un nomainīt manu Intel P4 3.0 Ghz (4.4 uz Vista Scale). Es meklēju aptuveni 0,00 tērēt, bet diemžēl nav par šo cenu CPU. Es gribēju to spēļu, piemēram, Crysis, Bioshock, Call of Duty 4, NFS Pro Street un Assassins Creed. Man nepāra bitu ieguves failus, lai man bija pārliecināts laika apstākļu vai negūst Quad. Mans budžets ir 140 £ tikai CPU un es līdz šim nāca klajā ar E8400 6MB cache 3.0GHz. Es esmu kļūst vai nu ASUS P5N-E SLI vai MSI P6N SLI, gan atbalsta 1333MHz un 45nm, tas ir aprīkots ar 800MHz 2Gb DDR2. Tikai lūdzu man palīdzēt izvēlēties labāko mikroshēmu mans mērķis.

Mana sistēma: xX_TeK_GaMeR_Xx

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6700
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 6.400 2 x 2GB ReaperX
Graphics Card (s):
MSI NX8800GT
Sound Card:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Hard Drive (s):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Optical Drive (s):
Siemens HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Case / PSU:
Cooler Master HAF-932, OCZ 600W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Ethernet, BT @ 2MB (250KB / S DL)
Monitor (s):
Xerox XA7-17i, SHARP LC26D44
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate RC1 x32
Old Maijs 4, 2008, 00:15
Donors Group

Default Intel C2D

Kaut arī Crysis padara (labas) izmanto QUAD CORE CPU, spēles vairākums neredzēs nekādas fps labumu.

E8400, dažos salīdzinošā I'm doing anyway, veic labvēlīgi nekā Q6600 ar visu, izņemot multi-threaded apps, piemēram, plašsaziņas līdzekļu kodējumu.

Ekstrakcijas jūs soda ar divējādu, īpaši augstu mhz vienu šādu kā 8.400.

Jūsu gadījumā es stick ar divējādu vienkārši tāpēc, ka jūs esat spēļu.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Maijs 4, 2008, 07:40
Donors Group

Default Intel C2D

Jebkuras Dual Core, tad vai E8400. Es tikai vēlos labāko cenas un vērtības un darbības, i plānoja E8200, bet es sapratu, tas ir 9x reizinātāju. Vai jūs PM man vai man laika extra cache ir labāka un kāpēc. pateicība
Old Maijs 4, 2008, 07:52
Donors Group

Default Intel C2D

Mēģiniet padomāt par to bang-for-Buck pamata. Šobrīd E8400 ir par visizdevīgāko divkodolu cpu, kas tur. E8500, par papildu 160MHz darbības par fondu ātrumu, ir par 50% vairāk naudas izteiksmē.

Cache sniegs nav būtiskas atšķirības, gaming, bet nodrošinās ātrāku veiktspēju citās lietojumprogrammās.

Cache ir noderīga, jo tā glabā datus, kas tiek bieži lietota. Tātad, lielāks cache vairāk datus tas var glabāt, kas savukārt paātrinās plašākas procesos.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.