![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jestem obecnie zarabianie pieniędzy, aby kupić i zastąpić mój Intel P4 3.0 GHz (4,4 w skali Vista). Ja się na poziomie około 0,00 spędzić ale niestety nie ma dla procesorów tej ceny. Chciałem go w grach takich jak Crysis, Bioshock, Call of Duty 4, NFS Pro Street i Assassins Creed. I to dziwne trochę wyodrębniania plików więc byłem pewien, czy pogoda nie dostać Quad. Mój budżet wynosi £ 140 tylko dla procesora i ja tej pory wyszły z E8400 6mb Wikisłowniku 3.0Ghz. I am getting albo ASUS P5N-E SLI czy MSI P6N SLI zarówno wsparcie 1333MHz i 45nm, ten będzie wyposażony w pamięci DDR2 800MHz 2GB. Tylko proszę mi pomóc wybrać najlepszą chip dla moich celów.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mimo że Crysis (dobra) korzystanie z quad core CPU, większość gier nie widzę żadnych korzyści fps. W E8400, w niektórych benchmarkingu I'm doing anyway, wykonuje korzystnie na Q6600 wszystko z wyjątkiem wiele wątków aplikacje, takie jak media kodowania. Do wydobycia będziesz dobrze z podwójnym, zwłaszcza wysoki MHz jeden taki jak 8400. W twoim przypadku będę trzymać się po prostu z powodu podwójnego you're gier.
|
| |||
| |||
| Każdy rdzeń następnie podwójnych lub E8400. Chcę najwyższej jakości i wydajności, byłem rozważa E8200, ale zdałem sobie sprawę ma mnożnik 9x . Czy możesz mnie PM lub powiedz mi pogody dodatkowych Wikisłowniku jest lepsze i dlaczego. dzięki |
|
| |||
| |||
| Pomyśl o tym na bang-for-buck podstawie. Prawo obecnie E8400 jest o najkorzystniejszej relacji jakości do ceny podwójnego rdzenia procesora out there. W E8500, za dodatkową 160mhz wydajności w stanie prędkości, jest ponad 50% więcej w ujęciu. Cache nie będzie zauważalnych różnic, gdy gra, ale pozwoli na wyższą wydajność w innych aplikacjach. Pamięć podręczna jest przydatne w sklepach, że dane, które są często dostępne. Tak więc, im większa buforuj więcej danych można zapisać, co z kolei przyspieszy większy zakres procesów.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |