![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem v súčasnosti zarábať peniaze na kúpu a nahradiť môj Intel P4 3,0 Ghz (4,4 na Vista Mierka). Já jsem sa pozrieme na približne 0,00 utrácať, ale bohužiaľ nie sú k dispozícii žiadne procesorov pre túto cenu. Chcel som ho pre hranie hier ako je Crysis, BioShock, Call of Duty 4, NFS Pro Street a Assassins Creed. I to je trochu divný extrahovania súborov tak som bol istý, počasia, alebo ne dostať Quad. Môj rozpočet je 140 libier len na CPU a som zatiaľ prišiel s E8400 6 MB cache 3.0GHz. Som získať buď ASUS P5N-E SLI alebo MSI P6N SLI aj podporu 1333MHz a 45nm to bude vybavený DDR2 800MHz 2GB. Prosím pomôžte mi vybrať najlepšie čip pre moje účely.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kým Crysis robí (dobrý) použiť na štyroch-jádrové procesory, väčšina hry neuvidíte žiadne fps prospech. Na E8400, v niektorých porovnávanie som robiť tak ako tak, účinkuje priaznivo nad Q6600 na všetko okrem multi-závitové apps ako médiá kódovanie. Ťažby bude v pohode s dvojaký, a to najmä vysokú MHz jeden taký ako 8400. Vo Vašom prípade by som zostať s dvojitým jednoducho preto, že ste hranie.
|
| |||
| |||
| Akékoľvek duálnym jadrom potom alebo E8400. Chcem len najlepšiu hodnotu a výkon, bol som so zreteľom na E8200, ale uvedomil som si, že má násobič 9x . Mohli by ste mi PM, alebo mi povedz, počasie mimomestského cache je lepšia a prečo. vďaka |
|
| |||
| |||
| Skúste premýšľať o tom na tresku-pre-Dolac základ. Práve teraz je E8400 je asi najlepšiu hodnotu za peniaze duálnym jadrom cpu tam. Na E8500, za príplatok 160mhz výkonu na rýchlosti vozidiel, je viac než 50% viac, v peňažnom vyjadrení. Cache bude žiaden znateľný rozdiel pri hraní, ale umožní rýchlejší výkon v iných aplikáciách. Cache je výhodné v tom, že ukladá dáta, ktoré sú často prístupné. Takže, tým väčšiu cache je viac dát môže uložiť čo urýchli širšie spektrum postupov.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Intel Core 2 Duo a Intel I7 | 1bellb | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 27.září 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. marca 2009 23:00 |
| AMD a Intel? | Korac | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 27. december 2007 04:20 |
| Intel alebo AMD | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 11. September 2007 13:49 |
| Intel procesory - Aktualizácia mojich Intel Pentium 4 2.66GHz | Závada | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 21. September 2006 20:44 |
| Thread Tools | |
| |