![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам тренутно зарађује новац за куповину и замену мој Интел П4 3,0 ГХз (4,4 на Видик Сцале). Ја сам хандсоме код потрошите око 0,00, али нажалост нема за тај ЦПУ цену. Хтјела сам га за игре попут Црысис, Биосхоцк, Цалл оф Дуты 4, нфс Про Стреет и Ассассинс веровање. И то ак мало издваја датотеке тако да сам био несигуран временске или не добити Куад. Мој буџет је £ 140 само за ЦПУ и ја до сада су дошли са Е8400 6мб цацхе 3.0Гхз. Ја сам узимајући ни Асус П5Н-Е сли или МСИ П6Н сли подршка оба 1333мхз и 45нм, то ће бити опремљен са ДДР2 800мхз 2ГБ. Угодити помоћ мене Довољно је изабрати најбољи цхип за своју намену.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Док се чини Црысис (добар) применимо један Куад цоре ЦПУ, већина игара нећете видети никакве фпс корист. Тхе Е8400, у неким бенцхмаркинг сам ионако радиш, повољно обавља преко К6600 у свему осим мулти-навојем аппс попут медија кодирање. Издваја за коју ћете бити у реду са дуал, посебно висок МХз један, као што су 8400. У вашем случају Хтео стицк са дуал једноставно јер сте гаминг.
|
| |||
| |||
| Свеједно дуал цоре Е8400 или онда. ЈА праведан оскудица најбољи вредност и ефикасност, узимајући у обзир ми је Е8200, али схватио сам да има 9кс мултипликатор . Можете ли ми ПМ или ми реци временским додатни цацхе је боље и зашто. хвала |
|
| |||
| |||
| Покушајте размишљати о томе на прасак за упасти основи. Управо сада се Е8400 је најбоља вредност за новац дуал цоре ЦПУ вани. Тхе Е8500, за додатних 160мхз изведбе дионица на брзинама, је преко 50% више у монетарних услова. Цацхе ће радити када нема видљиве разлике игре, али ће омогућити брже перформансе у друге апликације. Цацхе је корисно да се спрема у податке који се често приступа. Дакле, већи цацхе више података може сачувати што заузврат ће убрзати већи распон процеса.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цоре 2 Дуо и Интел и7 | 1беллб | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 27. Јул 2009 06:36 |
| Интел Цоре 2 Дуо Е8500 Интел Цоре в 2 Куад К9650 Интел Цоре и7 В 920 В 940 Интел Цоре и7 | сајасио | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 2 март 2009 23:00 |
| Интел и АМД? | Корацх | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 27 децембар 2007 04:20 |
| Интел или АМД | Цеу27 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 11. сеп 2007 13:49 |
| Интел процесори - Надоградња мој Интел Пентиум 4 2.66Гхз | Глитцх | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 21. Сеп 2006 20:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |