![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şu anda) karşılığı satın almak ve Vista Ölçeği benim Intel P4 3,0 GHz (4,4 yerine kazanç duyuyorum. Ben yaklaşık 0,00 fakat harcamayı maalesef bu fiyat için CPU'su olan arıyorum. Ben Crysis, Bioshock, Call of Duty 4 gibi oyun için istedim, NFS Pro Street ve Assassins Creed. Ben bu yüzden emin olduğunu hava dosyaların ayıklanması veya bir Dört almak için tek düşeni yapmak. Bütçem 140 YTL CPU ve i için bugüne kadar bir E8400 6MB önbellek 3.0Ghz ile came. Ben de her iki 1333MHz ve 45nm desteği, bu DDR2 800MHz 2Gb sahip olan ASUS P5N-E SLI veya MSI P6N SLI alıyorum. Sadece bana amaç için en iyi çip seçmenize yardımcı lütfen.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whilst Crysis () bir dört çekirdekli işlemci kullanımı iyi, oyunların çoğunluğu herhangi bir kare / sn fayda görmez yapar. Bu E8400, bazı Zaten yaptığım karşılaştırma, olumlu olarak çok dışında herşeyi en Q6600 üzerinden gerçekleştirir gibi medya şifreleme gibi uygulamalar dişli. Için para cezası ile duyarız ayıklanması ikili, özellikle 8400 gibi yüksek bir MHz. Senin durumunda ben ikili ile sopa ediyorum çünkü size oyun demektir.
|
| |||
| |||
| Herhangi bir çift çekirdekli sonra veya E8400. Ben sadece, ben ancak E8200 düşündüğü i bir 9x çarpanı var gerçekleştirilen en iyi değeri ve performans istiyorum . Misiniz bana PM veya bana ekstra önbellek hava söylemek daha iyidir ve neden. teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Bir müthiş için erkeklerle ilgili olarak bu konuda üzerine düşünmeye çalışın. Şu andan itibaren, E8400 para için en iyi değeri var, çift çekirdekli işlemci olduğunu. Bu E8500, bir 160mhz stok hızlarda performans için 50% parasal açıdan değil. Önbelleği bir oyun ama diğer uygulamaları daha hızlı performans sağlayacak hiçbir fark fark yapar. Önbelleği bu veriler sık erişilen stores kullanışlıdır. Yani, Önbelleği hangi sırayla süreçlerinin daha geniş bir dizi hızlı olacaktır saklamak için daha fazla veri büyük.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |