az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Intel CPU C2D

Reply

Konu Araçları
Old 3 Mayıs 2008, 09:39
Bağış Grubu

Şu anda) karşılığı satın almak ve Vista Ölçeği benim Intel P4 3,0 GHz (4,4 yerine kazanç duyuyorum. Ben yaklaşık 0,00 fakat harcamayı maalesef bu fiyat için CPU'su olan arıyorum. Ben Crysis, Bioshock, Call of Duty 4 gibi oyun için istedim, NFS Pro Street ve Assassins Creed. Ben bu yüzden emin olduğunu hava dosyaların ayıklanması veya bir Dört almak için tek düşeni yapmak. Bütçem 140 YTL CPU ve i için bugüne kadar bir E8400 6MB önbellek 3.0Ghz ile came. Ben de her iki 1333MHz ve 45nm desteği, bu DDR2 800MHz 2Gb sahip olan ASUS P5N-E SLI veya MSI P6N SLI alıyorum. Sadece bana amaç için en iyi çip seçmenize yardımcı lütfen.

Benim Sistemi: xX_TeK_GaMeR_Xx

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6700
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM hafıza:
OCZ 6400 2 x 2GB ReaperX
Grafik Kartı (ler):
MSI NX8800GT
Ses Kartı:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Sabit Disk (ler):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Optik Sürücü (ler):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Case / PSU:
Soğutucu Master HAF-932, OCZ 600W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Ethernet, BT 2MB @ (250KB / S DL)
Monitör (ler):
Xerox XA7-17i, SHARP LC26D44
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate RC1 X32
Old Mayıs 2008, 00:15 4.
Bağış Grubu

Whilst Crysis () bir dört çekirdekli işlemci kullanımı iyi, oyunların çoğunluğu herhangi bir kare / sn fayda görmez yapar.

Bu E8400, bazı Zaten yaptığım karşılaştırma, olumlu olarak çok dışında herşeyi en Q6600 üzerinden gerçekleştirir gibi medya şifreleme gibi uygulamalar dişli.

Için para cezası ile duyarız ayıklanması ikili, özellikle 8400 gibi yüksek bir MHz.

Senin durumunda ben ikili ile sopa ediyorum çünkü size oyun demektir.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old Mayıs 2008, 07:40 4.
Bağış Grubu

Herhangi bir çift çekirdekli sonra veya E8400. Ben sadece, ben ancak E8200 düşündüğü i bir 9x çarpanı var gerçekleştirilen en iyi değeri ve performans istiyorum. Misiniz bana PM veya bana ekstra önbellek hava söylemek daha iyidir ve neden. teşekkürler
Old Mayıs 2008, 07:52 4.
Bağış Grubu

Bir müthiş için erkeklerle ilgili olarak bu konuda üzerine düşünmeye çalışın. Şu andan itibaren, E8400 para için en iyi değeri var, çift çekirdekli işlemci olduğunu. Bu E8500, bir 160mhz stok hızlarda performans için 50% parasal açıdan değil.

Önbelleği bir oyun ama diğer uygulamaları daha hızlı performans sağlayacak hiçbir fark fark yapar.

Önbelleği bu veriler sık erişilen stores kullanışlıdır. Yani, Önbelleği hangi sırayla süreçlerinin daha geniş bir dizi hızlı olacaktır saklamak için daha fazla veri büyük.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından