менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Процесори Intel C2D

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 травня 2008, 09:39
Донор групи

Default Процесори Intel C2D

В даний час я заробляти гроші, щоб купити і замінити мою Intel P4 3,0 ГГц (4,4 за шкалою Vista). Я шукаю близько 0,00 витрачати, але на жаль, немає процесорів для цією ціною. Я хотів його для ігор, як Crysis, Bioshock, Call Of Duty 4, NFS Pro Street і Assassins Creed. Я непарний біт витягання файлів тому я був впевнений, погода або не отримати Quad. Мій бюджет становить £ 140 тільки для процесора, і я до сих пір підійшов E8400 з 6 Мб кеша 3,0 ГГц. Я отримую або ASUS P5N-E SLI або MSI P6N SLI підтримують 1333 МГц і 45nm, це буде оснащений DDR2 800Mhz 2Gb. Просто будь ласка, допоможіть мені вибрати кращий чіп для моїх цілей.

Моя система: xX_TeK_GaMeR_Xx

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6700
Материнська плата:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
OCZ 6400 2 X 2GB ReaperX
Графічна карта (и):
MSI NX8800GT
Звукова карта:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Жорсткий диск (и):
OCZ 60GB SSD, WD 250GB HDD
Оптичний привід (и):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Діло / PSU:
Cooler Master HAF-932, OCZ 600W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Ethernet, BT @ 2MB (250KB / S DL)
Монітор (и):
Xerox XA7-17i, SHARP LC26D44
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate RC1 X32
Old 4 травня 2008, 00:15
Донор групи

Хоча Crysis робить (добре) використання четирех'ядерних процесорів ядра, більшість ігор не побачите жодних кадрів вигоду.

E8400, а в деяких порівняння я роблю так чи інакше, виконує позитивну над Q6600 у всьому, крім багатопоточних додатків, таких як засоби масової інформації кодування.

Для вилучення вам буде добре з подвійним, особливо висока МГц, такі, як 8400.

У вашому випадку я б палицю з подвійним просто тому, що ви граєте.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 4 2008 Травень, 07:40
Донор групи

Будь-який двоядерний те чи E8400. Я просто хочу краще вартості і продуктивності, я розглядаю, E8200, але я зрозумів, що має множник 9x. Не могли б ви мені PM або скажіть погода додатковий кеш краще і чому. спасибо
Old 4 2008 Травень, 07:52
Донор групи

Спробуйте думати про Bang-на-Бака основі. Зараз E8400 складає близько краще співвідношення ціни і якості подвійне ядро ЦП там. E8500, для додаткової 160mhz виконання на складі швидкістю, становить більше 50% більше в грошовому вираженні.

Кеш буде робити ніяких помітних відмінностей при грі, але дозволить підвищити швидкість роботи в інших додатках.

Кеш корисно тим, що він зберігає дані, які часто зверталися. Таким чином, чим більше кеш більше інформації можна зберігати в свою чергу, прискорить більш широкого спектру процесів.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.