![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
В даний час я заробляти гроші, щоб купити і замінити мою Intel P4 3,0 ГГц (4,4 за шкалою Vista). Я шукаю близько 0,00 витрачати, але на жаль, немає процесорів для цією ціною. Я хотів його для ігор, як Crysis, Bioshock, Call Of Duty 4, NFS Pro Street і Assassins Creed. Я непарний біт витягання файлів тому я був впевнений, погода або не отримати Quad. Мій бюджет становить £ 140 тільки для процесора, і я до сих пір підійшов E8400 з 6 Мб кеша 3,0 ГГц. Я отримую або ASUS P5N-E SLI або MSI P6N SLI підтримують 1333 МГц і 45nm, це буде оснащений DDR2 800Mhz 2Gb. Просто будь ласка, допоможіть мені вибрати кращий чіп для моїх цілей.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хоча Crysis робить (добре) використання четирех'ядерних процесорів ядра, більшість ігор не побачите жодних кадрів вигоду.
E8400, а в деяких порівняння я роблю так чи інакше, виконує позитивну над Q6600 у всьому, крім багатопоточних додатків, таких як засоби масової інформації кодування. Для вилучення вам буде добре з подвійним, особливо висока МГц, такі, як 8400. У вашому випадку я б палицю з подвійним просто тому, що ви граєте.
|
|
|
|||
|
|||
|
Будь-який двоядерний те чи E8400. Я просто хочу краще вартості і продуктивності, я розглядаю, E8200, але я зрозумів, що має множник 9x
. Не могли б ви мені PM або скажіть погода додатковий кеш краще і чому. спасибо
|
|
|
|||
|
|||
|
Спробуйте думати про Bang-на-Бака основі. Зараз E8400 складає близько краще співвідношення ціни і якості подвійне ядро ЦП там. E8500, для додаткової 160mhz виконання на складі швидкістю, становить більше 50% більше в грошовому вираженні.
Кеш буде робити ніяких помітних відмінностей при грі, але дозволить підвищити швидкість роботи в інших додатках. Кеш корисно тим, що він зберігає дані, які часто зверталися. Таким чином, чим більше кеш більше інформації можна зберігати в свою чергу, прискорить більш широкого спектру процесів.