![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти,
Построих компютъра ми малко повече от 2 години назад и това е винаги тичам готин и без проблеми. Днес предупреждение flashed създаден от Intel Desktop комунални програма, казва, че процесора vccp е извън обхват. Иска ми се беше писал за определяне на номерата го даде - но вместо да отвори програмата. В напрежения в ютилити програма бяха наред. Затворих програмата, и това беше последното съм чул от него. Аз съм, защото аз не искам да ми вреди на процесора, а защото съм финансово зависими от ежедневна употреба на моя компютър. Никога не съм виждал това съобщение преди това. Моят компютър не е overclocked или променено от нормална употреба по всякакъв начин. Благодарим ви за вашата помощ. Спецификациите: Процесор Intel Core2Duo E6600 2.4G MB Intel BOXDP965LTCK P965 Silverstone SST-ST56ZF Зевс Серия 560W 560 Watt Захранване XP SP3 Текущи vccp четене: 1.167-1.223 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да не се тревожи за това, освен ако не получи съобщението отново.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|