![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Postavil jsem svůj počítač o něco více než 2 roky, a to vždy spustit v pohodě a bez problémů. Dnes varování zasvítil od Intel desktopové utility program s tím, že procesor vccp byl mimo rozsah. Přál bych si, abych měl napsáno čísla dala - ale místo toho jsem otevřel program. Napětí ve utility program byl v pohodě. I uzavřel program, a který byl posledním jsem slyšel od něj. Jsem znepokojen, protože nechci, aby můj poškození CPU, a jelikož jsem finančně závislí na každodenní používání počítače. Nikdy jsem viděl tuto zprávu dříve. Můj počítač nebyl overclocked nebo změněné od běžných zvyklostí v žádném případě. Děkujeme vám za vaši pomoc. Specs: Procesor Intel Core2Duo E6600 2.4G MB INTEL BOXDP965LTCK P965 Silverstone SST-ST56ZF Zeus Series 560W 560 Watt Napájení XP SP3 Aktuální vccp čtení: 1.167-1.223 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedělejte si starosti, pokud se dostanete zprávu znovu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Většina přednostně Program pro čtení Intel I5 Cpu Temps? | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 17.listopadu 2009 11:10 |
| Desktop vypne při pokusu o otevření programu a pak se restartuje samo o sobě | avz10 | Obecné Hardware Chat | 2 | 4.listopadu 2009 17:42 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. března 2009 23:00 |
| Intel Burn Test, New stres Test Program | serverguy | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 7. září 2008 07:48 |
| Thread Nástroje | |
| |