![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, I ενσωματωμένο υπολογιστή μου λίγο πάνω από 2 χρόνια και έχει πάντα δροσερό και λειτουργούν χωρίς προβλήματα. Σήμερα μια προειδοποίηση flashed Intel από την επιφάνεια εργασίας των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας πρόγραμμα, λέγοντας ότι η CPU vccp ήταν εκτός ορίων. Μακάρι να είχα γράψει τον αριθμό που είχε - αλλά, αντίθετα, θα ανοίξει το πρόγραμμα. Οι τάσεις στις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας πρόγραμμα ήταν μια χαρά. Θα κλείσει το πρόγραμμα, και αυτό ήταν το τελευταίο που άκουσα από αυτόν. Ανησυχώ γιατί δεν θα ήθελα να μου CPU ζημία, και επειδή είμαι οικονομικά εξαρτώνται από την καθημερινή χρήση του υπολογιστή μου. Δεν έχω δει ποτέ αυτό το μήνυμα πριν. Ο υπολογιστής μου δεν έχει overclocked ή τροποποιηθεί από τις συνήθεις χρήσεις με οποιοδήποτε τρόπο. Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Χαρακτηριστικά: CPU INTEL Core2Duo E6600 2.4G MB INTEL BOXDP965LTCK P965 Silverstone SST-ST56ZF Δία Σειρά 560W 560 Watt Power Supply XP SP3 Τρέχουσα vccp ανάγνωση: 1,167-1,223 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μην ανησυχείς αν δεν περάσει το μήνυμα ξανά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πιο Πρόγραμμα προτίμησε να διαβάζω το Ι5 Επεξεργαστές Intel Temps; | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 17 Νοέμβρη 2009 11:10 |
| Desktop τερματίζει όταν προσπαθείτε να ανοίξετε ένα πρόγραμμα και στη συνέχεια κάνει επανεκκίνηση από μόνο του | avz10 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 4 Νοεμβρίου 2009 17:42 |
| Intel Core 2 Duo E8500 κατά Intel Core 2 Quad Q9650 κατά Intel Core i7 920 κατά Intel Core i7 940 | sajasio | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 2η Μαρ 2009 23:00 |
| Intel Burn Test, Νέα ακραίων Πρόγραμμα | serverguy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 7ο Σεπ 2008 07:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |