![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Sam sagradio moj računalo malo preko 2 godine i to je uvijek cool i pokretati bez problema. Danas upozorenje bljeskale iz Intel Desktop komunalije program, rekavši da je CPU vccp je izvan raspona. JA priželjkivanje JA je zapisali brojeve dali - ali umjesto toga sam otvorio program. The naponi u programu komunalije su u redu. Ja završila taj program, a koji je bio prošle sam čuo od njega. Ja sam zabrinuta, jer ne želim oštetiti moje CPU, i zato što sam financijski ovisi o dnevnom korištenje moj računalo. Nikad nisam vidio ovu poruku prije. Moj računalo nije overclocked ili izmijenjen od normalne usages na bilo koji način. Hvala vam na pomoći. Specifikacije: CPU INTEL Core2Duo E6600 2.4G MB INTEL BOXDP965LTCK P965 Silverstone SST-ST56ZF Zeus Series 560W 560 Watt Power Supply XP SP3 Trenutni vccp čitanja: 1,167-1,223 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne brinite za to osim ako dobijete poruku.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Većina Željena Program za čitanje Intel CPU Temps I5? | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 17 studeni 2009 11:10 |
| Desktop ugasio kada pokušava otvoriti program i ponovo sama po sebi | avz10 | General Hardware Chat | 2 | 4. studeni 2009 17:42 |
| Intel Core 2 Duo E8500 Intel Core v 2 Quad Q9650 Intel Core i7 V 920 V 940 Intel Core i7 | sajasio | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 2. ožujak 2009 23:00 |
| Intel Burn Test, Test Novi Stress program | serverguy | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 7. Sep 2008 07:48 |
| Thread Tools | |
| |