![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš pastatė Mano kompiuteris šiek tiek daugiau nei 2 metus ir ji visada paleisti atvėsti ir be problemų. Šiandien įspėjimo stiklą palyginti su Intel Desktop Utilities programą, sakydamas, kad CPU vccp was out of range. Norėčiau buvo surašyti numeriai jis davė - bet vietoj to aš atidarė programą. Visų komunalinių programa įtampa buvo bauda. I uždaryta programa, ir tai buvo paskutinis negirdėjau iš jo. Esu susirūpinęs, nes aš nenoriu sugadinti mano CPU, ir kadangi aš esu finansiškai priklausomi nuo kasdien naudoti savo kompiuteryje. Aš niekada apie šį pranešimą anksčiau. Mano kompiuteryje nebuvo Overclocked arba pakeisti įprasto efekto jokio. Thank you for your help. Specifikacijos: CPU Intel Core2Duo E6600 2.4G MB INTEL BOXDP965LTCK P965 Silverstone SST-ST56ZF Zeus Series 560W 560 Watt Power Supply XP SP3 Dabartinis vccp literatūra: 1,167-1,223 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't worry about it, jei jūs gaunate pranešimą iš naujo.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Labiausiai pageidaujamo Programos perskaityti Intel CPU I5 Temps? | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Lapkritis 17, 2009 11:10 |
| Desktop išsijungia bandant atidaryti programą ir paleis pats | avz10 | General Hardware Chat | 2 | 4 lapkritis 2009 17:42 |
| "Intel Core 2 Duo E8500 prieš" Intel Core 2 Quad Q9650 prieš "Intel Core i7 920 prieš" Intel Core i7 940 | sajasio | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 2 kovas 2009 23:00 |
| "Intel" Burn testą, Nauja Stresas testas programa | serverguy | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Rugsėjis 7, 2008 07:48 |
| Temos įrankiai | |
| |