![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am construit meu calculator un pic mai mult de 2 ani în urmă, şi le-a rula mereu rece şi fără probleme. Astăzi, un avertisment a străfulgerat de la Intel desktop utilitati program, spunând că CPU vccp a fost în afara intervalului. Aş fi vrut să am scris de numere a dat - în loc, dar am deschis acest program. De tensiuni în utilitati program au fost în regulă. Am închis de program, şi că a fost ultima Am auzit de la ea. Sunt îngrijorat pentru că nu vreau să deteriora procesorul meu, pentru că şi eu sunt financiar pe zi, în funcţie de utilizare a computerului meu. Am mai văzut acest mesaj înainte. Calculatorul meu nu a fost overclocked normale sau modificate de la uzanţele în nici un fel. Vă mulţumim pentru ajutor. Specificatiile: Procesor INTEL Core2Duo E6600 2.4G MB INTEL BOXDP965LTCK P965 Silverstone SST-ST56ZF Zeus Seria 560W 560 Watt Power Supply XP SP3 Current vccp lectură: 1.167-1.223 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu vă faceţi griji cu excepţia cazului în care aţi primit mesajul din nou.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|