![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Postavil som svoj počítač o niečo viac ako 2 roky, a to vždy spustiť v pohode a bez problémov. Dnes varovania zasvítil od Intel desktopové utility program s tým, že procesor vccp bol mimo rozsah. Prial by som si, aby som mal napísané čísla dala - ale namiesto toho som otvoril program. Napätie vo utility program bol v pohode. I uzavrel program, a ktorý bol posledným som počul od neho. Som znepokojený, pretože nechcem, aby môj poškodenia CPU, a pretože som finančne závislí na každodenné používanie počítača. Nikdy som videl túto správu skôr. Môj počítač nebol overclocked alebo pozmenenej od bežných zvyklostí v žiadnom prípade. Ďakujeme vám za vašu pomoc. Specs: Procesor Intel Core2Duo E6600 2.4G MB INTEL BOXDP965LTCK P965 Silverstone SST-ST56ZF Zeus Series 560W 560 Watt Napájanie XP SP3 Aktuálna vccp čítanie: 1.167-1.223 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nerobte si starosti, ak sa dostanete správu znova.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Väčšina prednostne Program pre čítanie Intel I5 Cpu Temps? | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 17.listopadu 2009 11:10 |
| Desktop vypne pri pokuse o otvorenie programu a potom sa reštartuje samo o sebe | avz10 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 4.listopadu 2009 17:42 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. marca 2009 23:00 |
| Intel Burn Test, New stres Test Program | serverguy | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 7. septembra 2008 07:48 |
| Thread Tools | |
| |