![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Сам саградио мој рачунар мало преко 2 године и то је увек цоол и да покреће без проблема. Данас упозорење бљескале из Интел Десктоп комуналије програм, рекавши да је ЦПУ вццп је ван опсега. ЈА жеља ЈА је записали бројеве дали - али уместо тога сам отворио програм. Тхе напон у програму комуналије су у реду. Ја завршила тај програм, а који је био прошле сам чуо од њега. Ја сам забринута, јер не желим оштетити моје ЦПУ, и зато што сам финансијски зависи о дневном за корист мој рачунар. Никад нисам видео ову поруку пре. Мој рачунар није оверцлоцкед или измијењен од нормалне усагес на било који начин. Хвала вам на помоћи. Спецификације: ЦПУ ИНТЕЛ Цоре2Дуо Е6600 2.4Г МБ ИНТЕЛ БОКСДП965ЛТЦК П965 Силверстоне ССТ-СТ56ЗФ Зеус Сериес 560У 560 Уатт Поуер Супплы КСП СП3 Тренутни вццп читања: 1,167-1,223 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не брините за то осим ако добијете поруку.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|