![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я збудував мій комп'ютер трохи більше 2 років тому, і вона завжди запускати прохолодно і без проблем. Сьогодні попередження спалахували від програми Intel Desktop Utilities, заявивши, що vccp процесорів була поза досяжності. Хотів би я записав номер їй дав - але замість цього я відкрив програму. Напруга в програмі комунальних штрафу. Я закрив програму, і це було останнє, що я почув від нього. Я стурбований, тому що я не хочу, щоб мої ушкодження процесора, а також тому, що я фінансово залежить від щоденного використання мого комп'ютера. Я ніколи не бачила цього повідомлення раніше. Мій комп'ютер не був розігнаний або змінений від нормального звичай у будь-якому випадку. Дякуємо за вашу допомогу. Характеристики: Процесор Intel Core2Duo E6600 2.4G BOXDP965LTCK MB Intel P965 Silverstone SST-ST56ZF Зевса серії 560W 560 ватний блок живлення XP SP3 Поточні читанні vccp: 1.167-1.223 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не турбуйтеся, якщо ви отримаєте повідомлення ще раз.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|