![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, И все пак отново един от проблемите ми компютър сграда. Трябва да се процесора и аз да получите Intel E7200 за $ 160 или AMD Athlon X2 6000 + за $ 150 или AMD X3 Phenom 8450 за $ 150. За AMD Аз ще бъдат намалени тази дънна платка Asus M2N68-AM за Intel MSI G31M3-F този компютър ще се използва за игри и други неща компютър Nerd PS Чувал съм, че на Intel E7200 може да бъде овърклокнат до 5.0GHz Моля, помогнете. CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В E7200 е най-доброто от партидата. Чух, че е изтласкана миналото 4GHz с водно охлаждане, но не и на 5GHz.
3,8 или така с охлаждане състав трябва да бъде възможно. Но това зависи от другите си части, както и аз не знам какви са те и аз не знам колко е добър, че дънната платка е за овърклок. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, E7200 ще бъде най-добрият процесор, обаче аз не препоръчвам, че дънната платка, един P45 или P43 е късата си от парични средства, ще бъде по-добре.