![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Labas,
Vėl vienas iš mano kompiuterio kūrimo problemas. Turiu gauti procesoriaus ir aš galiu gauti Intel E7200 už 160 $ arba AMD Athlon X2 6000 + už 150 $ arba 8.450 AMD Phenom X3 už $ 150. AMD Norėčiau būti gauti šią plokštę Asus M2N68-AM Intel MSI G31M3-F Šiame kompiuteryje bus naudojama ir kitų kompiuterinių žaidimų vėpla Daiktai PS aš girdėjau, kad Intel E7200 galima Overclocked iki 5.0GHz Please help. CodeFreakC |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
E7200 yra iš daug geriau. Girdėjau, kad gali būti stumiamos praeityje 4GHz su vandeniu aušinimo, bet ne 5GHz.
3,8 ar tai su šaldymo sandėlyje, turėtų būti įmanoma. Tačiau tai priklauso nuo kitų, taip pat ir aš nežinau, ką jie ir aš nežinau, kaip gerai, kad plokštė skirta įsijungimas. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Taip, E7200 būtų geriausias procesorius, tačiau nemanau, rekomenduojame plokštę, P45 arba P43 iš jūsų trūksta pinigų, bus geriau.