![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто HAV направи първата си изгради XD той hasn't разпенени още толкова Предполагам всичко е ОК ![]() Някой знае ли какво температура на E8500 трябва да бъде? нормална Аз HAV tuniq една кула охлаждането му (голям buggar, трудно да се работи по него) Имам един часа програми, използвани преди е ядрото температура но изглежда, че да не се придвижват от 42в Имах кратък glane ми температура в BIOS и тя каза: 28в Аз заредена друга програма и тя каза 37в (арго rememmber ако го направи) systool така кой е прав ?!?!?! anyother програми surgested? Благодарение Craiig / / Процесор: Intel E8500 mobo: Asus Страйкър II Формуляр PSU: Enermax Galaxy 1000 HFS: Tuniq кула Арктика Охлаждане MX-2 Термални Съставни! Благодаря отново Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всичко това е добре. Ползвам Intel Термичен анализ на инструмента. При натоварване (можете да заредите процесор в зебло) тя трябва да бъде не повече от 65C.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|