![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| i HAV právě udělal můj první stavět xD to hasn't foukané až dosud takže předpokládám, že je všechno v pořádku ![]() Ví někdo, co se teplota E8500 by měl být na? normální HAV i jeden tuniq chladicí věže je (velká buggar, tvrdé práce kolem něj) jeden programů i předtím, než se používají Jádro temp ale zdá se nesmí pohybovat od 42C Měl jsem krátké GLANE na můj temp v bios a řekl 28c nahraje i jiné programy, a to řekl 37c (převýšení rememmber pokud je přesunut) systool takže který z nich je právě ?!?!?! anyother programy surgested? díky Craiig / / CPU: Intel E8500 mobo: Asus stávkující II Formular PSU: Enermax Galaxy 1000W HFS: Tuniq věž Arctic Chlazení MX-2 Thermal Compound! Díky opět Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to všechno dobré. I use to Intel Thermal Analýza Tool. Při zatížení (můžete zatížení procesoru v TAT) by mělo být více než 65C.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|