![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I hav tik padariau savo pirma statyti xD tai hasn't susprogdintas dar todėl manau viskas yra OK ![]() Does anyone know what temp E8500 turėtų būti? normalus I hav tuniq aušinimo bokštą ji (didelis buggar, sunkiai dirbti aplink jį) viena programe aš panaudojo prieš tai core temp bet atrodo, kad negali judėti iš 42C turėjau trumpas Glane ne mano Temp į BIOS ir ji pasakė 28C Aš įkelti kitą programe ir jis pasakė 37C (cant rememmber jei ji perkelta) systool , kuris iš jų yra teisus ?!?!?! anyother programes surgested? Ačiū Craiig / / CPU: Intel E8500 MOBO: Asus Striker II Formular PSU: Enermax Galaxy 1000W HFS: Tuniq bokštas Arkties Cooling MX-2 Thermal Compound! Thanks again Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's All Good. Aš naudoju Intel Thermal Analysis Tool. Į apkrovą (galite įkelti į TAT procesorius), jis turėtų būti ne daugiau kaip 65C.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|