![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
i HAV práve urobil môj prvý stavať xD to hasn't fúkané až doteraz takže predpokladám, že je všetko v poriadku
![]() Vie niekto, čo sa teplota E8500 by mal byť na? normálne HAV i jeden tuniq chladiace veže je (veľká buggar, tvrdej práce okolo neho) jeden programov aj predtým, ako sa používajú Jadro temp ale zdá sa nesmie pohybovať od 42C Mal som krátke GLANTE na môj temp v bios a povedal 28c nahraje aj iné programy, a to povedal 37c (prevýšenie rememmber ak je presunutý) systool takže ktorý z nich je práve ?!?!?! anyother programy surgested? vďaka Craiig / / CPU: Intel E8500 Mobo: Asus štrajkujúci II Formular PSU: Enermax Galaxy 1000W HFS: Tuniq veža Arctic Chladenie MX-2 Thermal Compound! Vďaka opäť Craiig / /
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je to všetko dobré. I use to Intel Thermal Analýza Tool. Pri zaťažení (môžete zaťaženie procesora v TAT) by malo byť viac ako 65C.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|