![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ја хав управо учинио своје прво изградити КСД то хасн'т отпухан још горе тако да сам преузме све је ок ![]() се било ко да зна шта је темп Е8500 би требао бити на? нормална ја хав туник расхладни торањ је (велика буггар, тврде да раде око њега) Имам један програм користи се пре цоре темп али изгледа да није потез од 42Ц Имала сам кратку глане на мом темп у БИОС-и то је рекао 28Ц Ја учитава другу програме и то је рекао 37Ц (цант ремеммбер ако га преселили) сыстоол па које је право ?!?!?! аныотхер програма сургестед? хвала Цраииг / / ЦПУ: Интел Е8500 мобо: Асус њихала ИИ Формулар Псу: Енермакс Галаксы 1000У ХФС: Туник Тоуер Арцтиц цоолинг МКС-2 Термална спој! Хвала опет Цраииг / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ит'с алл гоод. Користим'с Интел Тхермал Аналысис Тоол. На оптерећења (можете да отпремите процесор у ТАТ) то би требало да буде не више од 65Ц.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|