![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Море я тільки що зробив мій перший побудувати XD це hasn't підірваний ще я вважати все ОК ![]() Хто-небудь знає, що темп E8500 має бути? стандартний Я Море Tuniq градирні його (великий buggar, важко працювати навколо нього) один Programe я використовував, перш ніж Core Temp але мені здається, щоб не перейти від 42C У мене був короткий Глан на мій темп в BIOS і вона сказала 28C Я завантажив іншу Programe і він сказав 37C (Cant rememmber якщо він переїхав) systool Так хто ж правий ?!?!?! Anyother surgested про програми? Завдяки Craiig / / Процесор: Intel E8500 плат: Asus Striker II Formular Блок живлення: Enermax Galaxy 1000W HFS: Tuniq Tower Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound! Ще раз спасибі Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це все добре. Я використовую корпорації Intel Thermal Analysis Tool. При навантаженні (ви можете завантажити процесор у ТАТ) воно повинно бути не більше 65C.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|