по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Intel куадро ядра

Reply

Нишка Инструменти
Old 1-ви април 2008, 08:29
Номер на групата

Default Intel куадро ядра

Здравейте, както може би знаете аз имам един Intel Core 2 Quad (Q6600) неговото движение засилването един и idles около 35 Иш и отива до около 55 на натоварване (Crysis) в момента е в състав скорости, но IM чудех мислиш Имам някои овърклока свобода на действие с това? и ако да, колко?
На второ място Намерих тези Temps да бъде доста висока с моя охладител, но аз се опитах отново да сядане много пъти и да получите същото Temps, сега аз имам друг bnip арктически фризер 7 с някои арктически почистване и подготовка на течност, смятате ли, си струва reseating го с нов (ООН меся охладител), както когато седях първоначалното замразяване 7 аз използван meths и памук, пъпки да я чисти, така че аз ще видите по-ниски Temps използва един, че аз ще се почиства с правилното alcahol и същ с преработвателя или heatspreader ще видя никаква разлика в температурите?
третият въпрос е какво да ви препоръча и почистване на CPU и радиатор с Знам, че те препоръчват влакънца свободни дрехи, но аз Не знам какво е това прилича? Има ли някакви специални платове, използвани само за тази цел?

и последно, но не на последно място се натъкнах това на Overclockers го гледа на мен като тя е само на стандартните q660, но с гаранция да възлязат на 3.3GHz?

този път тя наистина е последният въпрос, какво е най-безопасен Temp ли, че ми CPU трябва да върви?
Надявам се, че имаше смисъл, благодаря за четене

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 1-ви април 2008, 09:26
Забранени група

показвам на разстояние от

Моята система: Гаднярите!

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600 Про "Енергетика
Дънната платка:
Asus Максимус Екстремни Intel X38
RAM памет:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Графична карта (и):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Звукова карта:
КРИЕЙТИВ SB0670 X-FI PCI SOUND BLAS
Hard Drive (и):
SEAGATE Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Dell XPS
Охлаждане:
Арктика Охлаждане Фризер 64 Про горещини
Мрежа / Интернет:
AOL
Монитор (и):
19 "LCD 1080/1920p
Операционна система (и):
XP
Old 1 април 2008, 12:12
Номер на групата

Хайде, това е истинският въпрос той не е фука.

Платът е пух. Ако сте приели нещо, памук и търкайте един нокът върху нея получавате малки точици на пух топката. Това е марля. А кърпа без мъх не губи петната от марля. Има значение, тъй като точица марля, точно като косата би притежава ясно радиатора на процесора и прави топлина трябва да поток през планината на комбинирани вместо thousandth толкова много.

На течности или имат химическо наименование или марка. Трябва да има един добър при разтваряне на стари съединение, но това е позволено да оставите зад повърхностноактивни когато тя изсушава (това е сапун, вид). Трябва да има друг, който също е добро разтваряне на последните следи от съединение от атомите-дебели драскотини, но които трябва да се изпари изключва напълно и не се оставя без летливи боклук след себе си. Проверете в речника, не-летлива е много смислена в този контекст. Повечето марки или химикали за този последен етап са изопропилов алкохол, ацетон или етер. Всичко, което купувам за козметика има масла, които ги правят негодни.

Така че - по мое мнение - освен ако не сте опитвали плиска си радиатора и го прецаках тогава има никаква разлика между една и друга страна, ако те са на един и същи модел. Старият's напълно cleanable.

Аз ще се радвам достатъчно използване meths за първите няколко стъпки, измиване, но не и за окончателен, защото това е има коса в това, че остава след себе си. Памук пъпки може да напусне пух прекалено, имате нужда от нещо се рекламират като без мъх. А магазин фотоапарат ще имат £ 2.50 кърпа можете да използвате за следващите сто години.

Бих се нещастен като процесор над 75 градуса. Аз не обичам кант над 70 за дълги периоди. Имайте предвид, че каквото и да я поставят подобни на тях, ще има горещ ден през август, когато си в стаята 34 градуса вместо на 20 и на процесора ще е 14 градуса по-висока, отколкото означаваше да бъде.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1-ви април 2008, 12:16
Забранени група

Аз не го познавам от реалния живот и той отива на около си спрете компютъра без
Old 1-ви април 2008, 12:22
Номер на групата

Сигурен съм, че той знае, че не е това, което можете да си купите този брой, е това, което можете да правите с него. И той очевидно обучение как да бъдат компетентни, защото той иска разумни въпроси.

Мога да изляза и да купя една кутия, която ще outsmoke други две кутии, взети заедно, но това е нищо подобно толкова забавно като променяте последната капка на изпълнение от пет години машина на останалия свят се смее на. На добър ден е разликата между състав състезателни автомобили и една формула.
Old 1-ви април 2008, 12:25
Номер на групата

Благодаря ти за това място, не е имал никакви isopropic алкохол в ръка, когато аз съм направил това за някои е имал моя обектива на камерата, но реши да имигрират в непознатото.

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc