menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Intel Quad jader

Reply

Thread Nástroje
Old 1 dubna 2008, 08:29
Dárce Skupina

Default Intel Quad jader

ahoj, jak možná víte mám Intel Core 2 Quad (Q6600), jeho jít posílení jednoho idles přibližně na 35 ish a jde o 55 na zatížení (Crysis), v současné době je skladem rychlostí, ale im divení myslíte Mám nějaké přetaktování prostor s tím? a pokud ano, kolik?
Za druhé jsem našel tyto temps se trochu vysoká, ale s mým chladičem i have tried re-sezení již mnohokrát, a ve stejné temps, teď mám jiné bnip arktických mraznička 7 některých arktických úklid a přípravu tekutiny, myslíte, že svou cenu novým usazením se s novým (ne manipulováno chladiče), jako když jsem seděl původní mrazák 7 i použité meths a vatových tyčinek čistit, takže by i na nižší temps pomocí jedné, že i bude čistý s řádným alcahol a totéž s procesorem Heatspreader nebo bude i vidět žádný rozdíl v teplotách?
Třetí otázka je, co se hodí i čisté cpu a chladič se já vím, že doporučují měkkou volný hadry, ale já dont vědět, co to vypadá? existuje nějaká speciální tkaniny použít jen pro tento účel?

av neposlední řadě jsem narazil tento o přetaktování zdá se mi, jako to je jen standardní q660, ale se zárukou běžet až na 3.3GHz?

Tentokrát je to opravdu poslední otázka, co je nejvyšší bezpečné temp si myslíte, že moje cpu by měl jít?
Doufám, že mělo smysl, díky za čtení

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 1 dubna 2008, 09:26
Banned Skupina

Default Intel Quad jader

chlubit se

Můj systém: Stíhačky!

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Energie
Základní deska:
Asus Maximus Extreme Intel X38
Paměť RAM:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Grafické karty (s):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Zvuková karta:
CREATIVE X-FI SB0670 PCI SOUND BLAS
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Dell XPS
Chlazení:
Arctic Chlazení Mrazničkou 64 Pro ohřevů
Síť / Internet:
AOL
Monitor (s):
19 "LCD 1080/1920p
Operační systém (y):
xp
Old 1. dubna 2008, 12:12
Dárce Skupina

Default Intel Quad jader

Dělej, je to skutečná otázka, že to není chlubit.

Nepouští vlákna je chmýří. Pokud jste si něco bavlny a vetřete nehet na ní se dostanete malé tečky chmýří poplést. To je nepouští vlákna. Nepouští vlákna-hadříkem neztrácí tečky chloupky. Je důležité, protože skvrna měkkou, stejně jako vlasy by drží jasnou chladič procesoru a zajišťuje teplo musí protékat horské krmných místo tisícinu tolik.

Tekutiny buď chemický název nebo značku. Tam by měl být jeden dobře rozpouští staré směsi, ale je to dovoleno opustit povrchově aktivní látky, za sebou, když uschne (to je mýdlo, tak nějak). Tam by měl být jiný, který je také dobře rozpouští poslední stopy složených z atomů-tlusté škrábanců, ale která je kompletně odpaří a nezanechává non-volatile pěny pozadu. Zkontrolujte, zda ve slovníku, non-volatile je velmi významný v tomto kontextu. Většina značek nebo chemických látek, které poslední fázi jsou isopropylalkohol, aceton nebo éteru. Cokoliv, co koupit za kosmetiku má olejů, které dělají je nevhodný.

Takže - podle mého názoru - pokud jste se pokusili lapování své chladiče a šroubované to pak není žádný rozdíl mezi jednou a druhou, pokud se jedná o stejnou modelu. Starého člověka dokonale čistit.

Byl bych šťastný dost použitím meths na mytí prvních kroků, ale nikoli pro konečné jedno, protože je to tu barviva v tom, že zůstává pozadu. Vatových tyčinek může opustit chmýří taky, budete potřebovat něco inzerován jako nepouští vlákna-free. Fotoaparát prodejna bude mít 2,50 liber hadřík můžete použít pro příštích sto letech.

Byl bych spokojen s procesorem přes 75 stupňů. Nemám rád lemování více než 70 po dlouhou dobu. Mějte na paměti, že cokoliv nastavíte to líbí, bude tam horký den v srpnu, kdy na svém pokoji na 34 stupňů namísto 20 a procesor bude 14 stupňů vyšší, než jste měl na mysli, že je.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1 dubna 2008, 12:16
Banned Skupina

Default Intel Quad jader

Ne, já ho znám z reálného života, a on pokračuje kolem svého počítače non stop
Old 1 dubna 2008, 12:22
Dárce Skupina

Default Intel Quad jader

Jsem si jistý, že ví, že to není to, co si můžete koupit, co se počítá, je to, co se dá dělat. A je zřejmé, učit se, protože je příslušný ptát smysluplné otázky.

Mohl bych jít a koupit krabičku, která by outsmoke jiné dvě krabice dát dohromady, ale to je jako nic, tak zábavné jako laděním poslední kapku výkonu z pět let staré stroje zbytek světa se směje. Na dobrý den je to rozdíl mezi závody motokár a formule jedna.
Old 1 dubna 2008, 12:25
Dárce Skupina

Default Intel Quad jader

díky za ten bod, já neměl žádný isopropic alkoholu v ruce, když jsem to udělal já did mít nějaký pro můj objektiv fotoaparátu, ale že se rozhodl emigrovat do neznáma.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Intel Core 2 Duo Vs Quad Razer Procesory, základní desky & RAM 5 28.září 2009 21:40
Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 sajasio Procesory, základní desky & RAM 5 2. března 2009 23:00
Intel Core 2 Quad Cew27 Procesory, základní desky & RAM 4 2. ledna 2008 13:22
AMD nebo Intel Quad Quad?? Cew27 Procesory, základní desky & RAM 3 19. prosince 2007 13:20
Intel Quad! craiig Procesory, základní desky & RAM 4 9. prosinec 2007 08:08
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.