μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Intel Quad πυρήνες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Απριλίου 2008, 08:29
Ομάδα Δωρητών

γειά σου, όπως ίσως γνωρίζετε έχω ένα Intel Core 2 Quad (Q6600) του τα πάει μία αναβάθμιση και idles στις 35 ish και πηγαίνει στο 55 σε φορτίο (Crysis) αυτή τη στιγμή είναι σε ταχύτητες απόθεμα αλλά im αναρωτιέστε νομίζεις Έχω κάποιες περιθώριο overclocking με αυτό; και αν ναι, πόσο;
δεύτερον βρήκα αυτά τα temps να είναι λίγο υψηλή με ψύκτη μου, αλλά έχω δοκιμάσει εκ νέου καθίσματος είναι πολλές φορές και έχουν την ίδια, temps, τώρα έχω ένα άλλο bnip αρκτικές ψυγεία 7 με κάποια αρκτικές τον καθαρισμό και την προετοιμασία των υγρών, πιστεύετε ότι αξίζει να του επανατοποθέτηση του με τη νέα (un παραποιηθεί cooler), όπως όταν κάθισα στην αρχική 7 i-ψυγεία που χρησιμοποιούνται meths και μπουμπούκια βαμβάκι για να το καθαρίσετε, έτσι θα βλέπω χαμηλότερες temps χρησιμοποιώντας μία από ότι εγώ θα καθαρίσει με την κατάλληλη alcahol ίδιο και με την Heatspreader επεξεργαστή ή Θα Δεν βλέπω καμία διαφορά σε θερμοκρασίες;
τρίτο ερώτημα είναι τι προτείνετε να καθαρίσετε την cpu και νεροχύτη θερμότητας με Ξέρω ότι συνιστούν χνούδι χωρίς ρούχα, αλλά ξέρω τι αυτά μοιάζουν; υπάρχει καμία ειδική υφάσματα που χρησιμοποιούνται μόνο για το σκοπό αυτό;

και τελευταίο αλλά μη τι άλλο ήρθα σε αυτό σχετικά overclockers φαίνεται να μου αρέσει είναι ακριβώς το πρότυπο q660 αλλά με εγγύηση να τρέχει μέχρι 3.3ghz;

αυτή τη φορά είναι πραγματικά η τελευταία ερώτηση, ποια είναι η μέγιστη ασφαλής temp νομίζετε cpu μου θα πάει;
Ελπίζω ότι είχε νόημα, ευχαριστώ για την ανάγνωση

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 1 Απριλίου 2008, 09:26
Banned Ομάδα

επιδεικνύω

Το σύστημά μου: MEAN MACHINE!

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Ενέργεια
Motherboard:
Asus Maximus Extreme Intel X38
Μνήμες:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Κάρτα Ήχου:
SB0670 CREATIVE X-FI PCI SOUND BLAS
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
dell XPS
Ψύξη:
Arctic Cooling FREEZER 64 Pro θερμοτήτων
Network / Internet:
AOL
Monitor (ες):
19 "lcd 1080/1920p
Operating System (s):
xp
Old 1 Απριλίου 2008, 12:12
Ομάδα Δωρητών

Πήγαινε, είναι μια πραγματική ερώτηση δεν είναι φιγούρα.

Στουπί είναι χνούδι. Εάν πάρετε κάτι βαμβάκι και τρίψτε το νύχι για να πάρετε μικρές κηλίδες της μπάλας χνούδι επάνω. Αυτό είναι χνούδι. Ένα πανί, δεν χάνει στίγματα του χνούδι. Έχει σημασία διότι ένα Speck της χνούδια, ακριβώς όπως μια τρίχα θα έχει την σαφή ψήκτρα του επεξεργαστή και κάνει τη θερμότητα πρέπει να ρέει μέσα από ένα βουνό των σύνθετων αντί για ένα χιλιοστό τόσο πολύ.

Τα υγρά που έχουν είτε μια χημική ονομασία ή εμπορικό σήμα. Θα έπρεπε να υπήρχε ένας καλός στο διάλυση παλιό σύνθετες αλλά είναι επέτρεψε να αφήσει πίσω επιφανειοδραστικές ουσίες όταν στεγνώνει (που είναι σαπούνι, είδος). Θα έπρεπε να υπήρχε ένα άλλο το οποίο είναι επίσης καλό σε διάλυση τα τελευταία ίχνη των σύνθετων από τα άτομα-πυκνά γρατσουνιές, αλλά έχει να εξατμιστεί εντελώς ανοικτά και να μην αφήσετε ένα μη πτητικών κάθαρμα πίσω. Ελέγξτε σε λεξικό, μη πτητικών είναι πολύ σημαντική στο πλαίσιο αυτό. Περισσότερες μάρκες ή χημικά για την τελευταία φάση είναι ισοπροπυλική αλκοόλη, ακετόνη ή αιθέρας. Οτιδήποτε αγοράζετε καλλυντικών ελαίων που τα καθιστούν ακατάλληλα.

Έτσι - κατά τη γνώμη μου - αν δεν έχετε δοκιμάσει λείανση ψήκτρα σας και βιδώνεται το πάνω τότε δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός και του άλλου, αν είναι το ίδιο μοντέλο. Το παλιό είναι τέλεια καθαρίζονται.

Θα ήμουν ευτυχής αρκετά meths χρησιμοποιούν για τα πρώτα βήματα πλύση, αλλά δεν είναι για την τελευταία, επειδή έχεις χρωστική ουσία σε αυτό που μένει πίσω. Βαμβάκι μπουμπούκια μπορεί να αφήσει χνούδι πάρα πολύ, θα πρέπει να διαφημίζονται ως κάτι χωρίς χνούδι. Ένα κατάστημα κάμερα θα έχουν £ 2,50 πανί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα επόμενα εκατό χρόνια.

Θα ήθελα να είναι δυσαρεστημένος λήψη επεξεργαστή πάνω από 75 βαθμούς. Δεν μου αρέσει μπορντούρα πάνω από 70 για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Λάβετε υπόψη ότι ακόμη κι αν συσταθεί, όπως, θα υπάρξει μια καυτή ημέρα του Αυγούστου, όταν του δωματίου σας σε 34 βαθμούς αντί για 20 και ο επεξεργαστής θα είναι 14 βαθμούς υψηλότερη από ό, τι σήμαινε να είναι.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1 Απριλίου 2008, 12:16
Banned Ομάδα

Δεν τον ξέρω από την πραγματική ζωή και να πηγαίνει για μη σταματήσουμε για τον υπολογιστή του
Old 1 Απριλίου 2008, 12:22
Ομάδα Δωρητών

Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει ότι δεν είναι αυτό που μπορείτε να αγοράσετε που μετράει, είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε με αυτό. Και είναι προφανές ότι η εκμάθηση του τρόπου είναι αρμόδιες γιατί να ζητήσει να μάθει λογικές ερωτήσεις.

Θα μπορούσα να πάνε να αγοράσουν ένα κουτί που θα outsmoke άλλα δύο κουτιά μαζί, αλλά τίποτα δεν είναι ότι αρέσει τόσο πολύ διασκεδαστικό όπως μικροαλλαγές την τελευταία πτώση της απόδοσης επί πέντε χρόνια παλιό μηχάνημα τον υπόλοιπο κόσμο σε γέλια. Σε μια καλή μέρα είναι η διαφορά μεταξύ των αγωνιστικών αυτοκινήτων αποθεμάτων και μία φόρμουλα.
Old 1 Απριλίου 2008, 12:25
Ομάδα Δωρητών

ευχαριστίες για τη συγκεκριμένη θέση, δεν είχα καμία isopropic αλκοόλ στο χέρι, όταν το έκανα αυτό είχα κάποιες για φωτογραφικό φακό μου, αλλά ότι αποφάσισαν να μεταναστεύσουν προς το άγνωστο.

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.